Aykutcnr51
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Arkadaslar şimdi bende sipariş geçtim süratle gelcek diyor 5. Kata çıkarırlarmı asansör yok ne yazıkki
Kac HzQLED TV panel arasında nanokristallerden oluşan bir renk filtresi vardır ve beyaz ledler yerine mavi ledler sayesinde daha canlı renklerle görüntüyü sağlar. MiniLED TV bir çok led ve bölgesel (zone) sahip arka aydınlatma türü barındırıyor bunun sayesinde daha yüksek parlaklığa ve renk üretimine sahiptir.
QLED
Alıntıyı görüntüle
MiniLED - Extra (Quantum Dot Filtre) mevcut resimdir.
Alıntıyı görüntüle
haram broğğğğTrendyol'da satışa cikma ihtimali yok mudur beyler?
![]()
Trendyol Kasım İndirimlerinde %1.99 Oranlı Kuveyt Türk Alışveriş Finansmanı Fırsatı! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
Kuveyt Türk Katılım Bankacılığı alanlarında yatırım faaliyeti gösteren, hizmet prensiplerine bağlı, sosyal sorumluluk sahibi bir bankadır.www.kuveytturk.com.tr
60Kac Hz
Azmıs bende 144 Hz fln sandıydım
Hocam benim ürün hala kurulmadi, yasadigim yerdeki servis biraz yavas sanirim. O yüzden ölcemeyecegim maalesef, baska arkadaslar yardimci olur umarim.hocam ayaktan ayaga uzunlugunu ölçebilir misin sana zahmet benim için önemli
Hepsijetle geliyor orda yazan kargo sürat görünüyodu bende de. 2. Kata çıkardı sizinkini de çıkarırlar muhtemelenArkadaslar şimdi bende sipariş geçtim süratle gelcek diyor 5. Kata çıkarırlarmı asansör yok ne yazıkki
Qled 144hz yok bu fiyataAzmıs bende 144 Hz fln sandıydım
Valla oda olsa fena olmazQled 144hz yok bu fiyataminiled mi bekliyorsun bide hocam
vay anam babamAmazonda 55" olanı satışta şuan.
Ama fiyat 35.880 tl
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu