🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde yardımcı olurlar.
Hocam adresiniz yazıyor.

Hocam bahsettiği markalar lg dir samsungtur philips olsa anlıcamda tlc ve xiaomide bence öyle kaliteli markalar değil yani. Ha next ha onlar.
Yani ilk tepkisi nextstarı nerden buldun oldu. Samsung almak istiyor ama bütçe yetmiyor. Yani benim kafamdaki soru ürünün genel kalitesi ve uzun ömürlülüğü nasıl olacak. 2 yıl sonra sorunla karşılaşacakmıyız. İşletim sistemi yavaşlayacak mı bu tip şeyler

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırık bu şekilde

Geçmiş olsun hocam uzun metal boru gibi bir şey baya sert delmiş resmen.. Tutanak ile birlikte iade ediniz sorun çıkmaz.

Yani ilk tepkisi nextstarı nerden buldun oldu. Samsung almak istiyor ama bütçe yetmiyor. Yani benim kafamdaki soru ürünün genel kalitesi ve uzun ömürlülüğü nasıl olacak. 2 yıl sonra sorunla karşılaşacakmıyız. İşletim sistemi yavaşlayacak mı bu tip şeyler
Ben bunu almadım. Çünkü ihtiyacım yok 7 yıllık lg hala iyi. Bizzat forum sahibininde dediği gibi. Teknoloji aynı teknoloji sadece daha füşük bütçeli firmalar tarafından toplanıp satılıyor. En kral tvyide alsan güncellemeyle telefon gibi yavaşlar sistemi. Ordada tv box alıcan kullanıyorsan eğer. Ki ben 7 yıllık tvdede akrabadaki 10 yıllık tvdede gerek duymadım hiç. Bende alırsam samsung alırım diyordum ama fiyat performans olarak ihtiyacım olmamasına rağmen diyorum ben bile alsammı diye. Saçma fiyatlar döniyor çünkü diğer markalarda.

Hocam bahsettiği markalar lg dir samsungtur philips olsa anlıcamda tlc ve xiaomide bence öyle kaliteli markalar değil yani. Ha next ha onlar.
Bu biraz alaksız yorum hocam kullanmadan direk marka algısı, C6K veya KS yada c7 , c8 gibi ürünleri kullanın Samsung, vestel vs qled veya LG 'nin oled hariç hiçbir modelini beğenmezsiniz.

Bu biraz alaksız yorum hocam kullanmadan direk marka algısı, C6K veya KS yada c7 , c8 gibi ürünleri kullanın Samsung, vestel vs qled veya LG 'nin oled hariç hiçbir modelini beğenmezsiniz.
Doğrudur. Olay daha çok trde ki bilinirlik yani arkadaşın abisiydi sanırım ona istaneden konuşuyorum benim babamda lg bilir philips bilir samsumg vestel bilir. Tlc yi nerden bilecek ondan dedim.

Doğrudur. Olay daha çok trde ki bilinirlik yani arkadaşın abisiydi sanırım ona istaneden konuşuyorum benim babamda lg bilir philips bilir samsumg vestel bilir. Tlc yi nerden bilecek ondan dedim.
Bilip bilmemek biraz çevre veya ilgi ile alakalı, misal eniştem öğretmen TCL markasını bilmiyordu, yıllardır LG müşterisiydi C6K müşterisi oldu , hiçbir samsung hiçbir LG ürünlerini şimdi beğenmiyor, Oled'ler hariç , misal babam teknoloji ile alakası yok emekli televizyon izler, kahveye gider TCL markasını oldukça biliyor hatta elindeki şuan Samsung modeli değiştirmeye niyetleniyor arada bir.

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde yardımcı olurlar.
geçmiş olsun hocam gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim başımıza gelirse napcağımızı bilelim

Geçmiş olsun hocam umarım hiçbir mağduriyet yaşamadan değişim yaparlar en çok korktuğum şey benimde buydu şükür sağlam geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum yapıldı arkadaşların attığı video ve fotoğraflardan çok daha iyi kendileri de söylemişti. 15 yıllık lg den buna geçmek tofaştan inip ferrariye binmek gibi oldu. Resmen televizyonun tadı varmış ve bunu daha yeni keşfedebilmişiz 😃 2 saatlik deneyimim sonucu şunu söyleyebilirim ; konuyu açan ve yorumlarıyla bizi aydınlatan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum 🙏🏻

geçmiş olsun hocam gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim başımıza gelirse napcağımızı bilelim
Teşekkürler servisten gelen arkadaş tutanak tuttu pazartesi ben müdürü arayıp süreci hızlandırıcam falan dedi ama ben hepsiburadadan değişim talep ettim fotoğrafları yükleyerek pazartesi gelip alıcaklar tvyi. Darbe alan yere barkod yapıştırıp gizlemleri ve bariz bi şekilde kırılan ürünü getirmeleri büyük ayıp.

Her tv yavaşlar. Planlı eskitme denen bir şey var nede olsa. Bu yavaşlama sizin beklentinize göre çokta olabilir azda. Ben yt-Netflix-disney gibi uygulama bazlı takıla biriyim. F1 vs bile orjinal uygulamasından izliyorum. Bozulan televizyonum philips oled di 3. Senesiydi. (Bozulması bence tamamen seri üretimdeki sorunlu ürünün denk gelmesi markayı kötülemiyorum.) ama bence çok yavaşlamıştı. Uydu kısmından tv izliyor olsam farketmezdim belkide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,159
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri