🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Arkadaşlar kullanan var mı önerir misiniz? Eve alalım diyoruz da görüntü kalitesi çözünürlük vs.
Dün kuruldu gayet iyi ben ses kalitesinin bu kadar iyi olabiliceğini düşünmedim renkleri gayet doğru veriyor 4k çözünürlüğü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam buradaki bir arkadaş da kurulumu kendisi yapmış next i aramış garantisi devam ediyormuş. kesin bir bilgi alana kadar şey yapmam zaten ama kendim kurmak istiyorum
Hocam o muhtemelen 50 inç altıdır çünkü hepsiburadada aldıktan sonra bile uyarı veriyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve kutuyu açmayın diye.

1 yıllık dsmart üyeliği de inanılmaz iyi
Dsmart go mega Pack veriyor pek beğenmedim ben hocam ya da bulamadım aradığımı

Aras Kargo seçeneğini değiştirme imkanı var mı?
Hepsijet yazıyordu DHL getirdi kamyonla

Son düzenleme:
eARC var, kayıpsız sesi veriyor.

Ayrıca TV yi alan arkadaşlara nacizane bir tavsiye vereceğim görüntü ayarları için:

Default olarak renk sıcaklığını bir çok modda sıcak olarak ayarlamışlar mutlaka standard a çekin. Netlik ayarını 10 yapmışlar bunuda maks 4-5 civarına çekerseniz iyi olur. Parlaklık kontrast vs default olarak 50 altı geliyor şahsi görüşüm bunlar min 55te olmalı. Arka ışık ise 100 olunca siyah sahnelerde o ışığı hissediyorsunuz. 80 en ideali (bazı girişlerde ayara izin vermiyor orası ayrı) parlaklık ise 65 üstü bence yapay bir parlaklık sağlıyor.

Ses kısmında ise beni tatmin eden seçenek film modu oldu. Youtube videoları için film modu çok iy dolby işlemeyi açmaya gerek yok. Netflix vs devreye girince ayarı değiştirip sese bakarsınız.

O zaman eARC güvenle var diyebiliriz. Teşekkürler Bilgilendirme için hocam güle güle kullanınız.

Dün kuruldu gayet iyi ben ses kalitesinin bu kadar iyi olabiliceğini düşünmedim renkleri gayet doğru veriyor 4k çözünürlüğü.

Hocam o muhtemelen 50 inç altıdır çünkü hepsiburadada aldıktan sonra bile uyarı veriyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve kutuyu açmayın diye.

Dsmart go mega Pack veriyor pek beğenmedim ben hocam ya da bulamadım aradığımı

Hepsijet yazıyordu DHL getirdi kamyonla
peki next mi daha mantıklı yoksa bu mu? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FBVZ3GJF?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1

burn in risklerine girmek istemiyorum ama 75 inç baya fark ettiriyor. qled teknolojisi artık nerelere geldi bilmiyorum televizyonlarda
Teşekkür ederim hocam, oyunda da 60 Hz yavaşlığından başka bir şey hissetmedim bence gayet iyi,o kadar da olacak artık kart zaten üstünü zor verir.
reis şu setupı çok merak ettim uzaktan paylaşır mısın :D

Son düzenleme:
@Talat hocam şöyle bir mesaj atmış 65 inçlikti onun sanırsam.

Ekler

• 1762608639271.webp
    1762608639271.webp
    42.1 KB · Hit: 136
hocam buradaki bir arkadaş da kurulumu kendisi yapmış next i aramış garantisi devam ediyormuş. kesin bir bilgi alana kadar şey yapmam zaten ama kendim kurmak istiyorum
Hocam hepsijet kapıya kadar getirdi 2. Kata çıkardı kapının önünde kutunun dış fotoğraflarını çekti teslim ettim dedi gitti adam.Hani diğer kargolar gibi dur ürün sağlam gelmiş mi açalım tutanak tutalım olayı yok. Bahsettiğim videoda tv yi a101 den alıyo vatandaş video eşliğinde evde açıyor ekran kırık çıkıyor ne a101 ne tv firması zararı karşılamıyor.Tercih size kalmış. Ben hala servisi bekliyorum isterseniz sorayım geldiğinde ben kendim açsaydım garanti devam eder miydi diye

servis geldiğinde fotoğraflar falan çekiyor beklemenizi tavsiye ederim servisi biraz darlayabilirsin belki o zaman daha çabuk gelir

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde yardımcı olurlar.

Ekler

• 1000156768.webp
    1000156768.webp
    242.7 KB · Hit: 231
  • 1000156767.webp
    1000156767.webp
    345.1 KB · Hit: 181
Merhaba arkadaşlar, televizyon almayı düşünüyorduk ve araştırırken bu konuyu gördüm. Abim biraz daha markacı ve nextstarın iyi olmayacağını düşünüyor uzun kullanımda ve kalite olarak vs. bense yorumlarını okudum tv nin iyi olduğundan bahsediyorsunuz bende büyük olduğu için bu tvden yanayım fakat abimi de biraz haklı görüyorum. Televizyona kefil olmak mümkün mü dayanıklılık gibi durumlarda bu tv için ne söylersiniz. Abimin bana gönderdiği tvler bunlar . Ekstra önerileriniz olursada paylaşın lütfen.

peki next mi daha mantıklı yoksa bu mu? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FBVZ3GJF?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1

burn in risklerine girmek istemiyorum ama 75 inç baya fark ettiriyor. qled teknolojisi artık nerelere geldi bilmiyorum televizyonlarda

reis şu setupı çok merak ettim uzaktan paylaşır mısın :D
Hocam 75 inç olan daha iyidir muhtemelen de çok fark olacağını sanmam 2 katı nerdeyse fiyatı yerinde olsam direk alırdım bunu daha önce çok üst düzey bı TV kullanmadiysan asla sırıtmaz fiyatına göre çok iyi geldi bana

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde

Kırık bu şekilde

Ekler

• 1000156768.webp
    1000156768.webp
    242.7 KB · Hit: 82
  • 1000156767.webp
    1000156767.webp
    345.1 KB · Hit: 81
Hocam 75 inç olan daha iyidir muhtemelen de çok fark olacağını sanmam 2 katı nerdeyse fiyatı yerinde olsam direk alırdım bunu daha önce çok üst düzey bı TV kullanmadiysan asla sırıtmaz fiyatına göre çok iyi geldi bana
hocam burada kafamı kurcalayan şey marka ömrü. tamam bu fiyata güzel özellikler sunuyor lakin, ürün yeni, uzun vadeli deneyimi olan yok. tcl ler o konuda bi tık daha güven veriyorlar. 10-15k fazlasını bu durumda düşünebilirim bir de oled ya da qled seçenekleri sunuyor. buradaki handikap ise burn in. televizyonlarda ya da tcl markasının panelleri bu konuda nasıl? yanma riskleri var mı yoksa piksel yenilemesi uzun ömürlü kullanım sunuyor mu? kalkıp da 2-3 yıl sonra yanmalar başlayacaksa bir anlamı yok oled ya da qled almanın

Merhaba arkadaşlar, televizyon almayı düşünüyorduk ve araştırırken bu konuyu gördüm. Abim biraz daha markacı ve nextstarın iyi olmayacağını düşünüyor uzun kullanımda ve kalite olarak vs. bense yorumlarını okudum tv nin iyi olduğundan bahsediyorsunuz bende büyük olduğu için bu tvden yanayım fakat abimi de biraz haklı görüyorum. Televizyona kefil olmak mümkün mü dayanıklılık gibi durumlarda bu tv için ne söylersiniz. Abimin bana gönderdiği tvler bunlar . Ekstra önerileriniz olursada paylaşın lütfen.
Hocam bahsettiği markalar lg dir samsungtur philips olsa anlıcamda tlc ve xiaomide bence öyle kaliteli markalar değil yani. Ha next ha onlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri