🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Dediğiniz gibi küçük bir asansör. Yukarı çıkarmazlarsa birini bulmak gerekecek.
Rica et tek başımayım çıkaramam isterseniz beraber çıkaralım de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlarda flicker free veya eye care onayı var mı?
Öyle sertifikalar olsa 35-40k derler mavi ışık filtresi, titreşimi azaltacak özellikler kısmen var.

Bir de kağıt falan vs imzalatmadılar bana ama sizde de öyle mi?

Banada imzalatmadilar hocam bişey

Kurulum tamamlandıktan sonra herhangi bir şey imzalama veya bir belge veriliyor fatura yeterli oluyormuş.
ben o zaman kurulumu kendim yapacağım hocam. nextin kendisi yapıyor sanıyordum kutuyu açma falan diye çok tembihleyen oldu. kutuyu açarken videoya alırsam bir sorun yaşamam heralde

kurulum yapıldı, ses kalitesi muhteşem, woofer çok iyi. Görüntü kalitesi de çok iyi. bu fiyata şu an böyle bir cihaz bence yok.

Ekler

• 8F43D467-0121-498E-B720-991052F6F1E9.webp
    8F43D467-0121-498E-B720-991052F6F1E9.webp
    933.4 KB · Hit: 277
ben o zaman kurulumu kendim yapacağım hocam. nextin kendisi yapıyor sanıyordum kutuyu açma falan diye çok tembihleyen oldu. kutuyu açarken videoya alırsam bir sorun yaşamam heralde
Hocam adam next e bağlı ama kendi gelip kontrol edip garanti başladı diyor, next in sistemi var oraya düşüyor galiba,kayıt oluşturunca kullanıcı adı şifre vs veriyorlar oradan girip bakıyorsunuz. Duvara asma hariç kurulum ücretsiz zaten .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüğünüz gibi oyun modu ayrı hocam, ayrıca allm (automatic low latency mod ) açıkken oyun modu açtırmıyor, ikisi aynı şey diye düşünüyorum allm açık geldi öyle kullanıyorum fark eder mi sizce?

Ekler

• 1000138368.webp
    1000138368.webp
    742 KB · Hit: 102
Şu visa indirimi keike geri gelse. 11.11 yada black de 25 e inerse alıcam

Başka iyi TV deneyimi olan biri kıyas yapabilir mi ?

Bonus için peşin fiyatına taksit gözükmüyor. Bütün kartlara olan 3 taksit seçeneği Bonus için çıkmıyor.

Tam da bu konuyla alakalı bir video gördüm. Farklı bir marka televizyon için.Kutuyu açarken video çekiyolar ekran kırık geliyor ama kutuyu servis açmadığı için garanti kapsamı dışında kalıyor.Mağdurum diye paylaşmış adam.Aman diyim arayıp nexte sormadan öyle bişey yapmayın.Benim tv geldi servisi aradım biz gelene kadar açmayın sakın kutuyu dedi. Benim duvar aparatım falan hazır 65 inche de uygun sağlam bir aparat kullanıyordum eski televizyonda da.

Yeni kendime geldim kusura bakmayınız. Hocam TV'de EArc ve diğer özellikler yok, Arc özelliği var, ve ces var bu sebeple yüksek bit rate'ye HDR görüntü ile elde etmek zor olabilir. Oyun özelinde ise firmanın buna karşılayacak talebi az bunlar extra maliyet özellikleri yok. Bu yüzden görüntü yırtılması, kasma, donma olabilir bu TV özelinde. Normal qned görüntü kalitesininn üstü üzerine kurulu bir Tv çok fazla bir şey beklememek gerek.

En son Masaüstü kullanıyorsanız ekran kartı ve işlemcinizi, Laptop kullanıyorsanız marka&Model paylaşırmısınız
eARC var, kayıpsız sesi veriyor.

Ayrıca TV yi alan arkadaşlara nacizane bir tavsiye vereceğim görüntü ayarları için:

Default olarak renk sıcaklığını bir çok modda sıcak olarak ayarlamışlar mutlaka standard a çekin. Netlik ayarını 10 yapmışlar bunuda maks 4-5 civarına çekerseniz iyi olur. Parlaklık kontrast vs default olarak 50 altı geliyor şahsi görüşüm bunlar min 55te olmalı. Arka ışık ise 100 olunca siyah sahnelerde o ışığı hissediyorsunuz. 80 en ideali (bazı girişlerde ayara izin vermiyor orası ayrı) parlaklık ise 65 üstü bence yapay bir parlaklık sağlıyor.

Ses kısmında ise beni tatmin eden seçenek film modu oldu. Youtube videoları için film modu çok iy dolby işlemeyi açmaya gerek yok. Netflix vs devreye girince ayarı değiştirip sese bakarsınız.

Tam da bu konuyla alakalı bir video gördüm. Farklı bir marka televizyon için.Kutuyu açarken video çekiyolar ekran kırık geliyor ama kutuyu servis açmadığı için garanti kapsamı dışında kalıyor.Mağdurum diye paylaşmış adam.Aman diyim arayıp nexte sormadan öyle bişey yapmayın.Benim tv geldi servisi aradım biz gelene kadar açmayın sakın kutuyu dedi. Benim duvar aparatım falan hazır 65 inche de uygun sağlam bir aparat kullanıyordum eski televizyonda da.
hocam buradaki bir arkadaş da kurulumu kendisi yapmış next i aramış garantisi devam ediyormuş. kesin bir bilgi alana kadar şey yapmam zaten ama kendim kurmak istiyorum

Arkadaşlar kullanan var mı önerir misiniz? Eve alalım diyoruz da görüntü kalitesi çözünürlük vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,832
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri