❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 4K Google TV 17.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Siz 2 yıl önce diyorsunuz heralde. 2 ay önce 21 bin TL'e 50 inç TCL QLED televizyon satılıyordu ne 17 bin TL'e 65 inç TCL QLED televizyonu? Bu arada bu televizyon da TCL CHOT panel kullanıyor.
Geçen elime 50p725 geldi arızalı şekilde. T-con kartı ile anakart tümleşik yapıda ve T-con bölümündeki entegre ortadan ikiye bölünmüş Türkiye’de kart yok entegre yok ki olsada 89 bacaklı nası tamir edeceğim diye düşünüyorum 😁 panel olarak TCL CHOT du bu arada .

Ben bunun 55 inç olanını geçen ay 13 bine aldım yanında da 1 yıl d smart mega paket verdiler baya iyi televizyon. Bu fiyata kaçmaz cidden.

hocam next ye markasını hiç duymadım uzun süreli götürürmü
Bu marka uydu alıcıları dışında herşeyini Çin de başka markalara yaptırıyor. Bu televizyonun üreticisi KTC. 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi köklü bir marka.

bunu nasıl aktif ettin? kare kod vs mi var.
televizyonun ekran jelatinine yapıştırdıkları bir karekod var. bana gelen servis elemanının yaptığı ilk iş benden faturayı göstermemi isteyip çaktırmadan onun footğrafını çekip buruşturmak oldu :D adamla papaz olmamak için ver çöpe atiyim dedim gider gitmez çektim aldım xD

kuponu nerden aktif edeceğiz bulamadım. birisi destek olabilir mi? - kupon bitmiş. tşk

Geri