İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,304
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitti.Kupon nerede hocam?
Bitti.Kupon nerede hocam?
Geçen elime 50p725 geldi arızalı şekilde. T-con kartı ile anakart tümleşik yapıda ve T-con bölümündeki entegre ortadan ikiye bölünmüş Türkiye’de kart yok entegre yok ki olsada 89 bacaklı nası tamir edeceğim diye düşünüyorumSiz 2 yıl önce diyorsunuz heralde. 2 ay önce 21 bin TL'e 50 inç TCL QLED televizyon satılıyordu ne 17 bin TL'e 65 inç TCL QLED televizyonu? Bu arada bu televizyon da TCL CHOT panel kullanıyor.
bunu nasıl aktif ettin? kare kod vs mi var.1 yıl d smart mega paket verdiler
Kutunun üzerinde olmalı.bunu nasıl aktif ettin? kare kod vs mi var.
hocam next ye markasını hiç duymadım uzun süreli götürürmü2.500 TL kuponu kullanın. Bu paraya TCL vb. tarafında 50 inç televizyon bile yok. Televizyonun üreticisi KTC ve TCL CHOT panel kullanıyor.
İnceleme:
Bu marka uydu alıcıları dışında herşeyini Çin de başka markalara yaptırıyor. Bu televizyonun üreticisi KTC. 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi köklü bir marka.hocam next ye markasını hiç duymadım uzun süreli götürürmü
Çamur gibi görünür , 4k kurtarmıyor o boyda85 inci de kuponla 49 bine düşüyor. Bu incde bu fiyata yok.
televizyonun ekran jelatinine yapıştırdıkları bir karekod var. bana gelen servis elemanının yaptığı ilk iş benden faturayı göstermemi isteyip çaktırmadan onun footğrafını çekip buruşturmak oldubunu nasıl aktif ettin? kare kod vs mi var.