Neler Yeni

Neye göre tercih edilir ?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Arkadaşlar ufak bi sorum olucak klavye mouse ve kulak üstü kulaklik seçimleri hangi ozelliklere göre seçilir yani hangisinin daha iyi oldugunu anlamak için neye dikkat etmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ufak bi sorum olucak klavye mouse ve kulak üstü kulaklik seçimleri hangi ozelliklere göre seçilir yani hangisinin daha iyi oldugunu anlamak için neye dikkat etmeliyim ?
örn mouse da sadece dpi ve Makro tuşlarının kaç adet olduğumu önemli ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu senin kişiselin, sen nasıl seviyor isen öyle al.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu senin kişiselin, sen nasıl seviyor isen öyle al.
ama nasıl secicegimi bilmiyorum bu parçalar hakkinda pek bilgim yok kulaklık neysede mouse de sadece dpi ve makromu önemli neye dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Benim mouse da 2 makro tuşu var ikisinide kullanmıyorum, DPI olarak minimum 5000 olsun ayarlanabilir olsun, gerisi sana göre.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kulaklıkta ses kalitesi ve rahatlığa bakmalısın. Bir de ağırlığına ağırlık kaldırıyormuş gibi hissettirmemeli.
Fare de ise eline oturması ve sağa sola kaydırırkenki rahatlığına,tuşların dayanıklığına ve sertliğine (sertliğine derken algılaması için ne kadar bastırman gerektiği) bakmalısın. Bir de ihtiyacın varsa ekstra tuşlara ve yerine.
Klavye de ise tuşların sesine, kalitesine ve varsa bilek desteğinin konforuna bakmalısın.

Ve hepsinde ise dayanıklığına sonra 1 haftaya bozulmasın :d

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklıkta ses kalitesi ve rahatlığa bakmalısın. Bir de ağırlığına ağırlık kaldırıyormuş gibi hissettirmemeli.
Fare de ise eline oturması ve sağa sola kaydırırkenki rahatlığına,tuşların dayanıklığına ve sertliğine (sertliğine derken algılaması için ne kadar bastırman gerektiği) bakmalısın. Bir de ihtiyacın varsa ekstra tuşlara ve yerine.
Klavye de ise tuşların sesine, kalitesine ve varsa bilek desteğinin konforuna bakmalısın.

Ve hepsinde ise dayanıklığına sonra 1 haftaya bozulmasın :d
Benim mouse da 2 makro tuşu var ikisinide kullanmıyorum, DPI olarak minimum 5000 olsun ayarlanabilir olsun, gerisi sana göre.
yani tipi hoşuma giden birini seçip yorumlarına bakmam yeterli olacaktır değilmi ? teşekkürler cevaplar için

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
yani tipi hoşuma giden birini seçip yorumlarına bakmam yeterli olacaktır değilmi ? teşekkürler cevaplar için
Evet. Bu kriterleri de göz önünde bulundurmak lazım tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,574
Üyeler
168,147
Son üye
Zımbacı1
Top Bottom