Neler Yeni

Neyimi Yükseltebilirim

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tekrar kontrol ettim Samsung 970 Evo plus imiş adı. 3gb civarı okuma/yazma yapabiliyor diye almıştım aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU alırım, ram aynısından alınacak, peki hangi kasayı alabilirim ve anakart için hangi yonga setini tercih etmeliyim?
İkisi için bütçen nedir?

Mr Yazıcı

80+ Bronze
İkisi için bütçen nedir?
Tüm Upgradeler için 2000tl kadar param vardı. PSU'mu şehir dışındaki ağabeyim bulunduğum şehre gelirken Termaltake TR2 S adında 750w 80+ bir PSU getirecek. Diğer parçalarını da satınca ve rami çıkartınca bir 2500tl kadar param var ikisi için.

Son düzenleme:
Önce M2 sonra Anakart değişimi ardından PSU ve Kasa.
samsung 970evo m2 ssd ve ram
Başta anakart ve psu değiştir sonra kasayı .
Hangi depolama birimleri var?
Öncelikle anakartı okuyacam diye canım çıktı.
Bence de m2 ssd alınabilir. Onun dışında bence o.c. yapmak biraz daha akıl kârı.
Arkadaşlar Yazıcı'nın anakartı ileriyi düşünmüyor ise gayet iyi ve SSD'si de hızlı bir ssd, kendisinin de dediği gibi 3gb okuma ve yazma yapabiliyor. Bizzat ben de kullanıyorum aynından. Neden bunları değiştirmesini istediniz anlamadım?

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sistemim imzamda yazdığı gibi, aktif olarak render için haftada 2-3 saat de oyun için kullanıyorum ancak oyunda beni tatmin etse de render işlerimde yavaş kalmaya başladı. Neyi Upgrade edebilirim?
ram bir oyuncu için yeterli ama adobe programlarını kullanıyorsan 16gb yetmiyor ben bile şimdilik idare ediyorum ayrıyetten PSU degiştir daha iyi bir marka alınabilir fps,corsair gibi ve işlemcin sefault hızda çalışıyorsa OC yap render sürelerini kısalltırsın ama ondan önce z serisi bir anakarta geç yanınada min 240mm bir sıvı soğutucu birde samsung 970evo bir m2 ssd kaç gb alıcağın sana kalmış ssd yoksa tabi

Ama sana Kasa olarak benim kullandığım kasayı önerebilirim.
Tüm Upgradeler için 2000tl kadar param vardı. PSU'mu şehir dışındaki ağabeyim bulunduğum şehre gelirken Termaltake TR2 S adında 750w 80+ bir PSU getirecek. Diğer parçalarını da satınca ve rami çıkartınca bir 2500tl kadar param var ikisi için.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sistemim imzamda yazdığı gibi, aktif olarak render için haftada 2-3 saat de oyun için kullanıyorum ancak oyunda beni tatmin etse de render işlerimde yavaş kalmaya başladı. Neyi Upgrade edebilirim?
Psu anakart ardından kasayı değiştirebilirsin
(sonra da 2022 nin son çeyreğinde falan yeni bir ekran kartı alabilirsin)

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Asus Tuf Gaming GT301 Bu kasa mı? Güzel gözüküyor. 800 tl kadar tamam bunu alırım, peki anakart olarak ne almalıyım?
Ama sana Kasa olarak benim kullandığım kasayı önerebilirim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Yazıcı'nın anakartı ileriyi düşünmüyor ise gayet iyi ve SSD'si de hızlı bir ssd, kendisinin de dediği gibi 3gb okuma ve yazma yapabiliyor. Bizzat ben de kullanıyorum aynından. Neden bunları değiştirmesini istediniz anlamadım?
O anakart ile o işlemciyi OC yapamaz dostum. Bunun için Z serisi anakart gerekli.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Bi saattir yazıcı diye printer geliyor aklıma :D Neyse baktım da anladım
Evet dostum ssd si güzel, güle güle kullansın, sen de öyle. Dün ben yazdığımda imzada yoktu ve benim mesajımdan sonra belirtti yanlış değilsem. Ben de görmeyince öylesine bir hdd veya ssd ile idare ettiğini sandım. Ssd değişimi önermiyorum, depolaması yettiği sürece gerek olduğunu düşünmüyorum :)
Anakart ile ilgim yok, diğer arkadaşların bileceği iş.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Güç kaynağını değiştirebilirsin, eğer render için daha iyi bir şey istiyorsan işlemciyi ve anakartı satıp 5800X + B550 alabilirsiniz.

Top Bottom