Neymiş efendim laptop alınmazmış

yatarak oynamının keyfini sadece deneyenler bilir, mükemmel bir şey ama şöyle bir sıkıntı var laptop güçlü yada çok watt çekiyorsa bel altı bacaklar alev alev yanıyor ama onun içinde eco yada sessiz moda oynuyorsun mis gibi oluyor.
hava çıkışı arkadan olduğu için problem yok :D

hava çıkışı arkadan olduğu için problem yok :D
benim mübarek kalirüfer gibi heryerden çıkışı var birde üstüne ekran kart 175w işlemcide intel olunca kucağımda nükleer santral taşıyormuşum gibi oluyor.

benim mübarek kalirüfer gibi heryerden çıkışı var birde üstüne ekran kart 175w işlemcide intel olunca kucağımda nükleer santral taşıyormuşum gibi oluyor.
benim total 140 watt felan kısıtlamalı

benim total 140 watt felan kısıtlamalı
eğer full sistem gücünden bahsediyorsanız 140w yine iyi kucakta oynamak için, benimki 240w çekiyor max modunda ama ecoda watt tüketimi 80w civarlarına düşüyor ama tabii ki ekran kartıda oluyor sana rtx4060ti rtx4080 yerine.

eğer full sistem gücünden bahsediyorsanız 140w yine iyi kucakta oynamak için, benimki 240w çekiyor max modunda ama ecoda watt tüketimi 80w civarlarına düşüyor ama tabii ki ekran kartıda oluyor sana rtx4060ti rtx4080 yerine.
sisteminizin performansı ve kararlılığı nasıl? 2k çözünürlükte full ve min ayarlarda rdr2 kaç fps mesela birde ısı değerleri?

sisteminizin performansı ve kararlılığı nasıl? 2k çözünürlükte full ve min ayarlarda rdr2 kaç fps mesela birde ısı değerleri?
genel olarak iyi hocam,rdr de daha deneme şansım olmadı, re8 de eco modda yüksek ayarlarda 150 fps alıyor, 2018 god of war 120 fps civarı eco modda, forza 5 yüksek ayarlar 160 fps yine eco, aklıma gelenler bunlar. Eco modda ekran kartını 55w a kitliyor ve dehşet şekilde verimli çalışıyor ve bildiğin tam olarak bir rtx4060ti performansı veriyor ki bu gayet tatmin edici enazından kucakta oynarken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsi 2.5k çözünürklte bu arada. Muhtemelen rdr de yine eco modda dlss olmadan 80-90 civarı olur diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sence şu mfg olayı kolpamı yoksa işe yarıyormu? eski oyunlarda losselless scalingi deneyince fps harbiden uçuyor ama görüntüde çöp oluyor,mfg dede öylemi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri