Neler Yeni

Nezaman Upgrade düsünüyorsunuz ?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şuanlık sistemim çok şükür bana yetiyor uzun sürede yeteceğini düşünüyorum fakat bir M.2 SSD almayı istiyorum
M2 baya boot hizi görürsün. Hayirli olsun dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanlık sistemim çok şükür bana yetiyor uzun sürede yeteceğini düşünüyorum fakat bir M.2 SSD almayı istiyorum
M2 baya boot hizi görürsün. Hayirli olsun dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Para durumları iyi olursa.Ryzen 5 2600'den yeni çıkacak olan 4.nesile geçmek isterim

Ryzen 4000 bekle derim ve güzel karar almisin. Zaten Performance farki baya görücen.
hayirli olsun simdiden
Eyw hocam.Bakalım durum ne gösterir.Baktığım zaman bu ara zaten filmlere sardım arada bir cs:go oynuyorum,öyle aman aman pc gücü gerektirecek bir şeyde yapmıyorum.R5 2600,Rx 570,16 gb ram şu an işimi fazlasıyla görüyor.Ama tabiiki dediğim gibi upgrade neden olmasın😁😀🙂

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eyw hocam.Bakalım durum ne gösterir.Baktığım zaman bu ara zaten filmlere sardım arada bir cs:go oynuyorum,öyle aman aman PC gücü gerektirecek bir şeyde yapmıyorum.R5 2600,Rx 570,16 gb ram şu an işimi fazlasıyla görüyor.Ama tabiiki dediğim gibi upgrade neden olmasın😁😀🙂
Dostum system güzel 😉 kafan rahat olsun.
bu ryzen 4000 gelsin, ona göre icabina bakarsin.

Dostum system güzel 😉 kafan rahat olsun.
bu ryzen 4000 gelsin, ona göre icabina bakarsin.
Teşekkürler hocam.Başım bi de soğutucuyla dertte.Ml240l Rgb var soğutucu olarak.Fakat pompa sesi çıktı şu son 1 aydır.Pır pır ötüyor belli bir devirden sonra.Bazı devirlerde yapmıyor.Daha çok yüksek devirlerde oluyor.Bu modelin kronik sorunu dedi herkes.Gittim Cooler Master'a yazdım,herhangi bir sorun teşkil etmez dedi.Yani öyle çok rahatsız eden bir ses değil ama,neden olsun ki dimi yani?Ama bu modelde herkes aynı şeylerden yakınıyor.V2 versiyonu çıktı yeni,o nasıl bilmiyorum ama hocam

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkürler hocam.Başım bi de soğutucuyla dertte.Ml240l RGB var soğutucu olarak.Fakat pompa sesi çıktı şu son 1 aydır.Pır pır ötüyor belli bir devirden sonra.Bazı devirlerde yapmıyor.Daha çok yüksek devirlerde oluyor.Bu modelin kronik sorunu dedi herkes.Gittim Cooler Master'a yazdım,herhangi bir sorun teşkil etmez dedi.Yani öyle çok rahatsız eden bir ses değil ama,neden olsun ki dimi yani?Ama bu modelde herkes aynı şeylerden yakınıyor.V2 versiyonu çıktı yeni,o nasıl bilmiyorum ama hocam
dostum o dedin versionda problemler var evet.
pompa bu sivi sogutucularda hep problem yapiyor.
önemli olan bi nokta var, oda pompa 6 nesilde olmasi.
asesetek 6 nesilden pasliyarak bu cözümü ortadan yok etiler.

zaten bi sivi sogutucu aldinda aklinda bulunsun veya bu diyer arkadaslar icinde gecerli.
pompa rpm sayisini hep yüksek tutunuz. bi pompa he yüksek derecede iyi calisir.
kücük veya orta rpm pompa keni keni yiyiyor ve perfonmance kaybediyor.
benim pompa hep full speed, lakin FAN ayari Balance modusda.

1594536808098.png

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Selam Beyler,

systemenize nezaman bi Upgrade düsünüyorsunuz ?

misal Full upgrade ?

veya gpu , cpu , anakart, ram ?
Bu cuma yeni sistem almayı düşünüyorum :D
Sistem nasıl olmuş yorum yapabilir misiniz?

Ekler

• 7150DB9B-4F1E-4A12-A95E-5D741FCD7C0E.png
    7150DB9B-4F1E-4A12-A95E-5D741FCD7C0E.png
    497.1 KB · Hit: 39
Top Bottom