M MRlotias 80+ Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 158 Reaksiyon skoru 29 25 Kasım 2023 #1 Merhabalar, bugün EA istemcisinden NFS payback indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde yanıt alamıyorum, görev yöneticisinde beliriyor ve kayboluyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, bugün EA istemcisinden NFS payback indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde yanıt alamıyorum, görev yöneticisinde beliriyor ve kayboluyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
LaStsamuRai 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 10 25 Kasım 2023 #2 bu tür sorunlar genelde vcredist, directx veya netframework yüzünden oluyor. onları kontrol etmende fayda var.
bu tür sorunlar genelde vcredist, directx veya netframework yüzünden oluyor. onları kontrol etmende fayda var.
M MRlotias 80+ Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 158 Reaksiyon skoru 29 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LaStsamuRai yazmış: bu tür sorunlar genelde vcredist, directx veya netframework yüzünden oluyor. onları kontrol etmende fayda var. Devamı için tıklayın... Dün aynı sorun prey oyununda da olmuştu ama cs 2, ready or not gibi oyunlarda sorun olmuyor. Kontrol edeceğim teşekkür ederim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Kasım 2023 Güncel sürümlerini yükledim ama olmadı, başka bir çözümü olan var mı? Son düzenleme: 25 Kasım 2023
LaStsamuRai yazmış: bu tür sorunlar genelde vcredist, directx veya netframework yüzünden oluyor. onları kontrol etmende fayda var. Devamı için tıklayın... Dün aynı sorun prey oyununda da olmuştu ama cs 2, ready or not gibi oyunlarda sorun olmuyor. Kontrol edeceğim teşekkür ederim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Kasım 2023 Güncel sürümlerini yükledim ama olmadı, başka bir çözümü olan var mı?