Fatih Sultan Terim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 7,835
Mübarek insanlar elimde cok güzel bi figür var bunu NFT olarak satmak istiyorum ücretsiz yapabileceğim bir adres var mıdır?
ücretsiz güvenilir ve satılacak bir platform yok ayrıca nft'lerde genelde görsele değil yapan ekibin kalitesine bakıyorlar görsellik çokta önemli değil.Mübarek insanlar elimde cok güzel bi figür var bunu NFT olarak satmak istiyorum ücretsiz yapabileceğim bir adres var mıdır?
Anlıyorum. Güvenilir birkaç site örneği verir misinücretsiz güvenilir ve satılacak bir platform yok ayrıca nft'lerde genelde görsele değil yapan ekibin kalitesine bakıyorlar görsellik çokta önemli değil.
Anlıyorum. Güvenilir birkaç site örneği verir misin
Dostum bu sitede eth ağını seçtiğimiz zaman 140dolar gibi bi para odememiz gerekiyordu değil mi. Birde polygon ağı ücretsizdi galiba.![]()
En İyi 8 NFT Satış Sitesi! (Ücretli Ve Ücretsiz Mint Oluşturun!)
En iyi NFT satış sitesi ve platformlarını mı arıyorsunuz? Sizin için dünyaca ünlü en iyi NFT pazaryerlerini listeledim!buldumz.com
valla çok bilmiyorum ama öyle bir şey duymuştum knk. Yine de nft alan veya satan arkadaşlar daha iii bilir.Dostum bu sitede eth ağını seçtiğimiz zaman 140dolar gibi bi para odememiz gerekiyordu değil mi