Güç farklı dayanıklılık farklı şeyler ustam, spor salonu gibi düşün güç antremanı mı yapıyorsun yoksa dayanıklılık mı öyle bişiler anladın senNasi dayanmasin dayı 130 FPS veriyor dayanmasa 30-40 dan yukarı çıkmazdı
Laptobu ne zamandır temizlemiyorsunuz toz kapmış olabilir ciddi bir sorun.Nasi dayanmasin dayı 130 FPS veriyor dayanmasa 30-40 dan yukarı çıkmazdı
Bence alakası yok cihazım oldukça güçlü bf1 de öyle aman aman ağır bir oyun değil rdr de falan düşse ok derin de mesela az önce kalktım pc den 1 saat bf 2 saat bannerlord oynadim drop yemediGüç farklı dayanıklılık farklı şeyler ustam, spor salonu gibi düşün güç antremanı mı yapıyorsun yoksa dayanıklılık mı öyle bişiler anladın sen
1 hafta oldu alalı bugün altına baktım biraz toz vardı peçeteyle sildimLaptobu ne zamandır temizlemiyorsunuz toz kapmış olabilir ciddi bir sorun.
Anladım. O zaman yapabileceğim bir şey yok laptoplar hakkında bilgi sahibi değilim. Sadece arkadaşlardan duyma bir öneriydi dediğim.Bence alakası yok cihazım oldukça güçlü bf1 de öyle aman aman ağır bir oyun değil rdr de falan düşse ok derin de mesela az önce kalktım pc den 1 saat bf 2 saat bannerlord oynadim drop yemedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta oldu alalı bugün altına baktım biraz toz vardı peçeteyle sildim