Niçin FPS Drop'bu Yiyorum

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
HP omen 15 3060 5600h bilgisayarimda bf1 oynarken Yaklaşık 3 saatin sonunda 4-5 kere 120 FPS den 30-40 Lara düştü aralarindan en uzunu da 4 saniye falan sürdü drop girdiğinde CPU sıcaklığı 82 derece civarında idi bunun sebebi ney sisteme zarar verir mi bilgisayarı alalı tam 1 hafta oldu

dostum ısınıyor çünkü havalandırma zımbırtılarından var mı

m2 nin gözünü seveyim laptopta fan yok 40 dakkadır 4k render alıyor ısındı render bitti 2 dk sonra buz olmuş

Bende de m2 var ramlar da 16gb de yazdığın ne alaka bu foruma
m2 çip kanka apple laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani türkçe meali hp soğutması iyi değil

HP omen 15 3060 5600h bilgisayarimda bf1 oynarken Yaklaşık 3 saatin sonunda 4-5 kere 120 FPS den 30-40 Lara düştü aralarindan en uzunu da 4 saniye falan sürdü drop girdiğinde CPU sıcaklığı 82 derece civarında idi bunun sebebi ney sisteme zarar verir mi bilgisayarı alalı tam 1 hafta oldu
Ekran kartı ve işlemci kullanımı ne durumdaydı oyundayken biliyor musunuz bilmiyorsanız bir kontrol edebilir misiniz rica etsem

diğer sıcaklıklar ne durumda? Gpu vs vs

Yaklaşık 3-4 saat sonra 15 dakika aralıklarla drop mu yediriyor cihaz?

diğer sıcaklıklar ne durumda? Gpu vs vs
Gpu 65-70 arasında ötekileri bilmiyorum

m2 çip kanka apple laptop

yani türkçe meali hp soğutması iyi değil
Hocam bu bütçede hiçbir laptopun soğutması iyi değil ne Lenovo da ne de Acer de

Ekran kartı ve işlemci kullanımı ne durumdaydı oyundayken biliyor musunuz bilmiyorsanız bir kontrol edebilir misiniz rica etsem
MSI afterburneri oyun içi panelini açamadım sıcaklıklara omenhub dan bakıyorum alt tab yapıp zaten arkada açık oluyor

Yaklaşık 3-4 saat sonra 15 dakika aralıklarla drop mu yediriyor cihaz?
Yani 3 saat sorunsuz oynadım 3 saaten sonra 4 kere falan aralıklarla 3-4 saniyelik droplar yedim

Gpu 65-70 arasında ötekileri bilmiyorum

Hocam bu bütçede hiçbir laptopun soğutması iyi değil ne Lenovo da ne de Acer de

MSI afterburneri oyun içi panelini açamadım sıcaklıklara omenhub dan bakıyorum alt tab yapıp zaten arkada açık oluyor

Yani 3 saat sorunsuz oynadım 3 saaten sonra 4 kere falan aralıklarla 3-4 saniyelik droplar yedim

Şu arkadaştan destek alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,364
Üyeler
185,258
Son üye
teklan
Geri