Neler Yeni

Nick bulamıyorum , nick tavsiyeleri

Dofelsen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğuş Kaya
Ben nickimi wtcN sayesinde buldum.Youtubea nick nasıl bulunur yazdım ilk wtcN'ın videosu geldi izledim ve kendime iyi bir nick buldum.Dofelsen oldu Do ismimin ilk iki harfi felsen soyismimin almanca hali bu sayede Dofelsen oldu.Ben nickimi wtcN'a borçluyum.
wtcN burda izleyicisine nick buluyor

Son düzenleme:

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece güzel olsun yeter , valorant oynuyorum ve twitch de bir ihtimal yayınlar açıcam , adım emre bana nick bulmada yardımcı olurmusunuz ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler :)
EmRe bAbBaa 31
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta sonradan sıkılmayacağın bir nick bul.
Hayranı olduğun biri varsa olabilir.
veya ilham gelmesi gerekiyor, tesadüf eseri buldum benim nicki mesela.
yavaş yavaş gelişiyor.
abi ne gelişmesi palanın yanına x koymuşsun(?)

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece güzel olsun yeter , valorant oynuyorum ve twitch de bir ihtimal yayınlar açıcam , adım emre bana nick bulmada yardımcı olurmusunuz ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler :)
Animasyon karakterlerinden oynama yapabilirsin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmetuysal
Antik Roma veya Yunan tanrı isimleri güzel olabilir.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Aybars Han

80+ Silver
Dahası