Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Lamborghini garajıBronco
Jesko
Sesto
Elemento
Centenario
Countach
Huracan
Aventador
Gallardo
Urus
Lamborghini garajıBronco
Jesko
Sesto
Elemento
Centenario
Countach
Huracan
Aventador
Gallardo
Urus
EmRe bAbBaa 31Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece güzel olsun yeter , valorant oynuyorum ve twitch de bir ihtimal yayınlar açıcam , adım emre bana nick bulmada yardımcı olurmusunuz ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler![]()
abi ne gelişmesi palanın yanına x koymuşsun(?)Usta sonradan sıkılmayacağın bir nick bul.
Hayranı olduğun biri varsa olabilir.
veya ilham gelmesi gerekiyor, tesadüf eseri buldum benim nicki mesela.
yavaş yavaş gelişiyor.
Animasyon karakterlerinden oynama yapabilirsin bence.Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece güzel olsun yeter , valorant oynuyorum ve twitch de bir ihtimal yayınlar açıcam , adım emre bana nick bulmada yardımcı olurmusunuz ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler![]()
Antik Roma veya Yunan tanrı isimleri güzel olabilir.Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece güzel olsun yeter , valorant oynuyorum ve twitch de bir ihtimal yayınlar açıcam , adım emre bana nick bulmada yardımcı olurmusunuz ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler![]()
Bunlar Lamborghini modelleri hocam cdudjdjBronco
Jesko
Sesto
Elemento
Centenario
Countach
Huracan
Aventador
Gallardo
Urus
Bunu bulana kadar usta cnm çıktı.EmRe bAbBaa 31
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi ne gelişmesi palanın yanına x koymuşsun(?)
Palaax daha iyi olmuş ağaBunu bulana kadar usta cnm çıktı.
Eski nickim "Pala Babayiğit" idi.
yazılmış gibiBronco
Jesko
Sesto
Elemento
Centenario
Countach
Huracan
Aventador
Gallardo
Urus