O'nun harfleri ama anlamaması için karışık. (bazı harfleri yok boşuna kurmaya çalışmayın.)Dünya'nın en güzel ve en tatlı aktrisinin oynadığı hayali DC karakteri olarak tanımlıyorum kendiminkini.
Sizin?
N-sar ''N'' ingilizcede ''EN'' diye okunuyor ismimde Ensar olduğu için en baştaki ''N''yi ingiliz alfabesine göre okuduğnuz zaman Ensar oluyor bu ismide bana forum dan bir arrkadaş önermişti ben konu açmıştım nickname önerir misiniz? demiştim bana biri bunu önerdi o arkadaşa burdan selam yolluyorum çok işime yaradı tavsiyesi.Dünya'nın en güzel ve en tatlı aktrisinin oynadığı hayali DC karakteri olarak tanımlıyorum kendiminkini.
Sizin?
Salladım daha sonra benimsedimDünya'nın en güzel ve en tatlı aktrisinin oynadığı hayali DC karakteri olarak tanımlıyorum kendiminkini.
Sizin?
Aslında nick'im "rıdemistaken" ama bu da değiştirilmiş hali.Dünya'nın en güzel ve en tatlı aktrisinin oynadığı hayali DC karakteri olarak tanımlıyorum kendiminkini.
Sizin?
Gördüğüm en iyi dızcılıklardan biri hocam.Aslında nick'im "rıdemistaken" ama bu da değiştirilmiş hali.
Normalde rdeMstakeN idi.
Konusu ise CSGO 2018 Major turnuvasında ngiN'i gördüm dedim bak bu olur oradan rdeM geldi.
Birkaç yıl önce de WTCN abimden istakeN'i çaldım.
Sonuç rdeMStakeN oldu. Ama artık okunduğu gibi kullanıyorum.
Üstüme tanımamGördüğüm en iyi dızcılıklardan biri hocam.