Nike bu bot alınır mı ?

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,105
Tam olarak botda değil sanırım ama kışlık olarak geçiyor.Su geçirmez olması lazım.Yorumlarda 1 kişi tam kışlık demiş biride direkt su geçiriyor demiş.Türkiyedede çok az yerde var deneme fırsatımda yok.
  • Siparişini hangi nedenle olursa olsun 30 gün içinde ücretsiz olarak iade edebilirsin.
    Diye yazmışlar.Şimdi ben bunu sipariş etsem giydikten sonra beğenmesem iade edebilirmiyim.

Tam olarak botda değil sanırım ama kışlık olarak geçiyor.Su geçirmez olması lazım.Yorumlarda 1 kişi tam kışlık demiş biride direkt su geçiriyor demiş.Türkiyedede çok az yerde var deneme fırsatımda yok.
  • Siparişini hangi nedenle olursa olsun 30 gün içinde ücretsiz olarak iade edebilirsin.
    Diye yazmışlar.Şimdi ben bunu sipariş etsem giydikten sonra beğenmesem iade edebilirmiyim.
Tabikli paşam. Al giy gez dolaş sonra iade et sebep olarakta beğenmedim de. O belirtilen iade süresi kullanılmayan ürünler için geçerli. Ürünü tekrar satamayacakları için kabul edeceklerini düşünmüyorum.

Tabikli paşam. Al giy gez dolaş sonra iade et sebep olarakta beğenmedim de. O belirtilen iade süresi kullanılmayan ürünler için geçerli.
O anlamda demedim bende kutuyu açıp ayağımda denedikten sonra dedim.Rahat gelmezse diye o kadarını bende biliyorum.

O anlamda demedim bende kutuyu açıp ayağımda denedikten sonra dedim.Rahat gelmezse diye o kadarını bende biliyorum.
Zaten iadenin tanımı bu. Dışarıda giymediğin sürece kosulsuz şartsız iade edersin. Bunu sormanı garipsedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su geçirmese bile rüzgar geçirir soğuk havalarda giyemezsin. Spor ayakkabı olarak geçiyor bot olarak değil.

Geri