❌İndirim Bitti! Nike PG6 1399,90 TL!!!

EpicAykut

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
341
numaranız varsa fiyatı baya hoş

yükseldi fiyat

İndirimi görsem kaçırmazdım ben air max 270 aldım

Karta hattımı değiştirdiğim için bloke gelmiş atm ye gittim geldim fiyatlar artmıştı bahtımı seveyim.

zevkler tartışılmaz diyorum ve ‘’nasıl aldın ya’’ sorusunu sormuyorum :(
Aldıktan sonra gidip nike mağazasında denedim. Siyah olan modellerinden ziyade beyaz olanı beğendim. Sürekli giymeyeceğim bi ayakkabı ama spor giydiğimde giyerim diye düşünüyorum.

buradan ayakkabı alan arkadaslara merakımdan soruyorum ek vergilendirme çıkıyormu ? gümrükten vekaletname işlemine tabi oluyormusunuz ? ayrıca numara olmadığı durumlarda olurda iade etmek zorunda kalırsanız nasıl bir süreç işliyor ben nike giyiyorum epeydir aynı numaradan almayı düşünüyorum fakat üstteki vergi durumu hakkında net bilgi lazım lütfen ürün satın almamış teslim almamış kişiler yanıtlamasın sorumu.

buradan ayakkabı alan arkadaslara merakımdan soruyorum ek vergilendirme çıkıyormu ? gümrükten vekaletname işlemine tabi oluyormusunuz ? ayrıca numara olmadığı durumlarda olurda iade etmek zorunda kalırsanız nasıl bir süreç işliyor ben nike giyiyorum epeydir aynı numaradan almayı düşünüyorum fakat üstteki vergi durumu hakkında net bilgi lazım lütfen ürün satın almamış teslim almamış kişiler yanıtlamasın sorumu.
Vergi yok sitede olani oduyosun

Geri