Olur mu hocam hemen arayıp görüşün. Eğer üretim kaynaklı ise değişim/iade yaparlar veya sorunu biliyorlarsa yardımcı olurlar. Wraithle ilgili bir durum değil üreticinin kendi garantisi bu ve seninde hakkın.Ninjutso Sora satın aldım ama kullanıyorken sürekli takılıyor bu sorun neyden kaynaklıdır? Wraith esports dan almıştım ama iadede sorun yaşatırlar sanırım.
Adaptör çözebilir hocam. Genelde ondan kaynaklanabiliyor. İnşallah öyledir.başka mouse taktım hiçbir sorun yok hocam bu mousede yapıyor :/ direk kasaya takılıydı ben simdi adaptörle bi deneyeyim
Hocam 5 dkdır kullanıyorum bir sorun olmadı çok teşekkür ediyorum sana öncelikle.Adaptör çözebilir hocam. Genelde ondan kaynaklanabiliyor. İnşallah öyledir.
Ne demek rica ederim. Aksine faydası oluyor şuan yaşadığın gibiHocam 5 dkdır kullanıyorum bir sorun olmadı çok teşekkür ediyorum sana öncelikle.
Ben direk pcye takılınca daha sağlıklı olur arada bağlantı olmaz diye düşünüyordum çünkü kasamda masanın üstünde Bu aparatını kullanmamın herhangi bir eksi yanı var mıdır acaba gecikme süresi yada başka bir şey gibi
Ne demek rica ederim. Aksine faydası oluyor şuan yaşadığın gibiSen uzak mesafeden yakın mesafeye alıyorsun dolayısı ile çekim gücü en iyi şekilde oluyor. Gecikme gibi olası durumlarda en aza iniyor böylelikle. Hayırlı olsun.
Post automatically merged:
Ayrıca USB yi 2.0 a değilde 3.1 port varsa ona takmayı unutma. Arada gözden kaçabiliyor.
Click hızıyla ilgili hocam. Mesela ya 12 de ya 1 de tek clickte double click gibi atar. Algılama süresi gibi bir şey. 4-6 civarı iyidir. Yine kendini hangisinde rahat hissediyorsan deneyerekte kendi ayarını bulabilirsin. Ben 4 de kullanıyorum. Güzel seçim bu arada hayırlı olsun.Tekrardan teşekkürler sayende çok rahatladım. Bu mouse hakkında bilgilisin sanırım bir şey sorabilir miyim. Driver üzerinde ' Debounce Time ' diye bi ayar var fabrika ayarında 12ms. Sanki bunu değiştirdikçe oyunlarda sprayım farklı gidiyor gibi hissediyorum
Beni de kurtardın dostum sağ olAdaptör çözebilir hocam. Genelde ondan kaynaklanabiliyor. İnşallah öyledir.
Hocam eğer mouse da üretimden kaynaklı bir sorun var ise garanti kapsamında iade/değişim olur. Wraith den alıyorsan yardımcı olurlar. İstersen kendilerini ara ve tereddütlerini ilet. Verdikleri cevaplar tatmin etmezse almazsın.Ben de almayı düşünüyordum bu servis olayı sıkıntı servisi yok elimde mouse kalır diye getiren firma servis değil herhalde getırıyor ama 2 yıl garantisi olması gerkeiyor
hocam bende suan aynı sorunu yasıyorumda adaptörden kastınız nedir acaba ?Olur mu hocam hemen arayıp görüşün. Eğer üretim kaynaklı ise değişim/iade yaparlar veya sorunu biliyorlarsa yardımcı olurlar. Wraithle ilgili bir durum değil üreticinin kendi garantisi bu ve seninde hakkın.
Post automatically merged:
Birde farklı bir mouse varsa onu dene istersen.
Güncellemelere bakabilirsin.
Mousepad ile ilgili olacağını sanmıyorum ama yinede farklo bir yüzeyde deneyebilirsin.
Farklı USB girişine takıp öyle deneyebilirsin.
Eğer dongle direk kasaya takılı ise adaptör aracılığıyla uzatıp mouse’a yakın bir yere koyarak deneyebilirsin.