Bende 1 ay önce lite aldım çiplettim. İstanbulda önce Kadıköy yazıcıoğlu civarlarındaki dükkanları gezdim fiyatlar yüksekti, sahibindenden bulup sirkecide getpa elektronik diye bir yere götürdüm çipletmek için oraya gittiğimde farklı fiyat çekti beyefendi, sahibindende bu fiyat yazmıyordu diyince önce he fiyat güncellendi sonra he o oyunsuz fiyat dedi yani kafasına göre bahaneler uydurdu ve 6 saat sürer dedi, bir bayan olarak özellikle rahatsız oldum tavırlardan açıkçası güven vermedi kabaydı. O kadarda yol gitmiş bulundum boşu boşuna, sinirlendim üşenmedim çıktım birkaç durak ileri marmarayla bakırköye gittim Khalkedon Elektronik diye bir dükkana, 2 saat içinde tertemiz çipleyip oyun da attılar hatta video ilettiler nasıl oyun atılacağıyla ilgili kendi hazırladıkları çok profesyonel ve kibarlardı. Khalkedon'da 2500tl verdim kendi sd kartım vardı güncel fiyat, sd kartınız yoksa yoksa sd kartta satıyorlar ve şehir dışındaysanız kargoya cihazınızı yollayabiliyormuşsunuz çipleyip geri yolluyorlar. Orada gözünüzün önünde yapıyolar isterseniz yakınlarda gezecek yerde bol. Şuan çok memnunum biraz da bu işlerden anlarım kurcaladım gayet güzel en son sürüm kurmuşlar ve ekstra birçok uygulama kurmuşlar çipli kullanmayı kolaylaştıran; yeni sürüm olması benim için önemliydi oyunlarla uyumlu olması açısından. Normal olarakta yine e-shop oyunlarını kullanabiliyorsunuz isterseniz. Kısacası çipi kime yaptırdığınıza dikkat edin, ben güvenli bir yer bulmak için uğraştım çok.