Neler Yeni

Nissan Juke'dan Fiat Egea'ya geçilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
Hayırlı geceler arkadaşlar.1-2 ay önce 2012 model 1.5 dizel Nissan Juke almıştık. Bu sabah takas teklifi geldi başa baş gireceğiz.
Takas teklifi gelen araç 2017 model Fiat Egea.165.000 km'de. Ben şahsen egea taraftarıyım tipi olsun aracın içten görünüşü vs çok hoşuma gidiyor.
Ancak babam kararsız durumda ben ikna etmeye çalışıyorum hala. Bizim aracımız 173.000'de ve 2012 model yani.
Takaslık Egea ise 165.000'de 2017 model 1.3 multijet galiba. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
Jukedan egeaya geçmek artan eşeğe binmekle ayni şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nissan juke canavar gibi araba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
Egee dediğimiz araba ucuz alınabilecek bir araba sadece ve yeni olması bir avantaj. Onun dışında nissan juke metal yorgunluğuna rağmen her türlü daha sağlam ve performanslı ayrıca komforlu bir araba olacaktır. Zaten iki araba birçok özellik yönünden birbiriyle farklı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Jukede kalın tek önerim

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ali
Jukede kalın tek önerim
Egee dediğimiz araba ucuz alınabilecek bir araba sadece ve yeni olması bir avantaj. Onun dışında nissan juke metal yorgunluğuna rağmen her türlü daha sağlam ve performanslı ayrıca komforlu bir araba olacaktır. Zaten iki araba birçok özellik yönünden birbiriyle farklı.
iyi ki sizi etiketlemişim.
Hepinize teşekkür ederim.Çevremizde pek araçtan anlayanda olmadığı için buraya yazmıştım.Bilgilendik🙂. Takasa girmiyorum o zaman. Hayırlı bayramlar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Egeaya geçersen kazanacağın tek şey satış kolaylığı. Aracın paketini de bilmiyorsun. Bu paraya da tahminim easy veya easy plus alabilirsin. 1.5 dci juke her türlü daha rahat ve performanslı olacaktır. Dediğin gibi takasa girme

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
Egeaya geçersen kazanacağın tek şey satış kolaylığı. Aracın paketini de bilmiyorsun. Bu paraya da tahminim easy veya easy plus alabilirsin. 1.5 dci juke her türlü daha rahat ve performanslı olacaktır. Dediğin gibi takasa girme
Deniz hocam da onay verdiğine göre tescillendi.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ali
teşekkür ederim 🙂 fazla bilgi almamıştım malesef ama juke ile yola devam gözüktü

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Abdullah
Yorumunuzda fazlasıyla ön yargı gördüm. 1.6 dizelleri motor performansı olarak yeterli iç mekanda yalıtım ve donanım bütçesine göre bence kötü denilemeyecek derecede iş görür düzeyde.
Egea kullanmadık ama linea vardı eski model fiat arabaları Fiorino falanda kullandım. İşin açıkçası hiç biri ww tadı vermedi Hala 2000 modem çaça golfümü özlüyorum ve o tadı arıyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yorumunuzda fazlasıyla ön yargı gördüm. 1.6 dizelleri motor performansı olarak yeterli iç mekanda yalıtım ve donanım bütçesine göre bence kötü denilemeyecek derecede iş görür düzeyde.
Evet öyle. Bir çok konuya 1.6 egea önerdim bende. Ama bu paraya maalesef 1.6 egea kalmadı hocam. İç hacim olarak üzmez , bagajı da üzmez. Motor olarakta 1.6mjet motor baya güzel. Fakat burada 1.3den bahsedilmiş ve burada 1.5 dci renault motoru 1.3den daha performanslı hocam.
Golf ile tercihte kişiden kişiye değişir. Bende şahsen mk6 ve üzeri için eş değer paralara değişmem

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Egea teneke ama piyasası var. Elinizde kalmaz ama uzun yol için falan alıyorsanız çok konforlu değil.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Hocam boş moş onu geçin en dolusu olsun juke burnunuzda tüter arkadaş 1 yıl önce clio satıp getip egeaya lanet ediyor uçan teneke araba kimse laf yapmasın symbol ama daha donanımlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,298
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom