berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Oda sıcaklığı ve fan modu gibi etkenler sicakliklari değiştirir.Dünde oynadım CS ama görmedi o sıcaklığı 80 de kalmıştı
Oda sıcaklığı ve fan modu gibi etkenler sicakliklari değiştirir.Dünde oynadım CS ama görmedi o sıcaklığı 80 de kalmıştı
Aynı fan moduydu, bir de fanları Maxta kullanmak ömrünü kısaltır mı fanlarınOda sıcaklığı ve fan modu gibi etkenler sicakliklari değiştirir.
Pek sanmıyorum fakat ileride cihaz illa ki tozlanacaktır ve fanlar durabilir.Aynı fan moduydu, bir de fanları Maxta kullanmak ömrünü kısaltır mı fanların
Tamam reisPek sanmıyorum fakat ileride cihaz illa ki tozlanacaktır ve fanlar durabilir.
O sıcaklıklar laptop için islemci gayet normal.daha fazla ısınma sebebi mux zaten, işlemciye biraz daha fazla yük biniyor çünkü hem gpuyu beslemeye çalışırken vs. ama pek iyi değil csgo gibi bir oyun için.
csgo cpu based olsada muhtemelen 30-45 w arası anca cekiyordur,o işlemciyle yüksek tdp çektiği zaman soğutması yeterli gelmez.O sıcaklıklar laptop için islemci gayet normal.
GPU olsa anlarım fakat bu sıcaklıklar CPU için ve gayet normal diyorum. Hava sıcaklığı ve oda sıcaklığı buna etken olabilir. MUX switch özelliğinin etkisi çok fazla olacağını düşünmüyorum.csgo cpu based olsada muhtemelen 30-45 w arası anca cekiyordur,o işlemciyle yüksek tdp çektiği zaman soğutması yeterli gelmez.
Hocam nerden açtın fotoğrafı varmı nitrosenste bulamamıştı
Ayarlarına tıklayıp ayrık gpu işlemcisi gibi bir seçenek vardı onu açtımHocam nerden açtın fotoğrafı varmı nitrosenste bulamamıştım