6.5 7k giderKutusu var güvenlik etiketleri üstünde ama garantı ve fatura yok. Kaç paraya alınır bu kart?
kim satıyor hocam 8k ya 7700xt yi8 bine 7700 XT falan görüyorum, 7750 çok geldi
1-2 hafta önce Facebook grubunda görmüştüm tam hatırlamıyorum. Face'de donanım satış gruplarına üyeyim de ana sayfaya düşüyor öylesine bakıyorum.8 küsürdü galiba emin değilim.kim satıyor hocam 8k ya 7700xt yi
Olabilir hocam 6700 xt'dir belki. Yanlış hatırladım galibaBence siz yanlis gormussunuz
3 gündür kart ariyorum belki de 10 grupta varım hala istediğim fiyata istedigim kart bulamadım. Xfx merc Sapphire nitro düşünüyorum şimdilik1-2 hafta önce Facebook grubunda görmüştüm tam hatırlamıyorum. Face'de donanım satış gruplarına üyeyim de ana sayfaya düşüyor öylesine bakıyorum.8 küsürdü galiba emin değilim.
6700 XT için 7.5 iyi bence
Bende alacam da para yok r5 5600 aldım ama gpu olmadığından 3200g devam ediyorum.3 gündür kart ariyorum belki de 10 grupta varım hala istediğim fiyata istedigim kart bulamadım. Xfx merc Sapphire nitro düşünüyorum şimdilik
Bende 3600den 5600e geçtim. Sıra gpuya gelmişti rx590i sattım şimdi kart bulamiyorum. Kardeşimin rx570 4gb taktım idarelikBende alacam da para yok r5 5600 aldım ama gpu olmadığından 3200g devam ediyorum.
Birde kasa beyaz, siyah gpu çok sırıtıyor. Benim de aklımda 6700 XT var da, işin içine beyaz girince fiyat korkutuyor.
450w psu var, İncehesap yaptım yetiyor gibi havaya uçmam inş