bence nitro+Peki 6700xt olarak msi gaming x mi sapphire nitro mu?
Hocam Abarttınız galiba Şuan Sahibinden'de en ucuz RX 7700XT 14K Yani biraz deyip baya abartmışsınız eğer facbook gtuplarından bahsediyorsanız zaten O kart'ı olü bilin Coil Whine falan vardır8 bine 7700 XT falan görüyorum, 7750 çok geldi
Coil whine sesinden kükrese yine de 7700xt yi 8k ya satmaz kimse.Hocam Abarttınız galiba Şuan Sahibinden'de en ucuz RX 7700XT 14K Yani biraz deyip baya abartmışsınız eğer facbook gtuplarından bahsediyorsanız zaten O kart'ı olü bilin Coil Whine falan vardır
Zaten Hocam Taş catlasın o sesden dolayı 12L'ya en az 10K'ya satarlar Kim 8K'ya satıyor ucmuş bu birazCoil whine sesinden kükrese yine de 7700xt yi 8k ya satmaz kimse.
Arkadaş muhtemelen yanlış hatırlıyorum yazmış zaten niye bu kadar üstüne gidiyorsunzZaten Hocam Taş catlasın o sesden dolayı 12L'ya en az 10K'ya satarlar Kim 8K'ya satıyor ucmuş bu biraz
Kim bilir ne kullanıyor
Hocam Nitro'da iyidir ama Nitrolu kartların çoğu Miningli Miningli olmasa Bile Yin'de Tavsiyem mümkünse Red Devil alın RX 6700XT'nin en Tepe Modeli Colorful Red Revil'da piyasada En çok satan Ve Soğutma Olarak En iyisydi daha top seviyesi yoktuKutusu var güvenlik etiketleri üstünde ama garantı ve fatura yok. Kaç paraya alınır bu kart?
Görmemişim onuArkadaş muhtemelen yanlış hatırlıyorum yazmış zaten niye bu kadar üstüne gidiyorsunz
2022den sonra mining kalmadı ki hocam doğru düzgün. Mining olsa bile daha giriş seviye kartları kullanmıyorlar mi miningdeHocam Nitro'da iyidir ama Nitrolu kartların çoğu Miningli Miningli olmasa Bile Yin'de Tavsiyem mümkünse Red Devil alın RX 6700XT'nin en Tepe Modeli Colorful Red Revil'da piyasada En çok satan Ve Soğutma Olarak En iyisydi daha top seviyesi yoktu
Sahibinden'de uygun fiyata yok Ekran kartı facbook gruplarına girin RX 6700XT Red Devil Arıyorum yazın bı ton kişi yazar muhtemelen Ama dikkat edin Miningli fazla var piyasada Sıcaklık değerlerine ve arkadaki etiket sökülmüş mü veya Oksitlenme cs. Var mıvs. Dikkat edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görmemişim onu
7500 iyi7750 istiyor satıcı ama. Kartımı satmadan önce birsürü kişi satıyordu. Kartı sattım piyasada kart kalmadı
RX 6700XT 2021 Şubat'ta çikmiştı yanlış hatırlamıyorsam ve en çok tercih edilen kartlardan biriydi2022den sonra mining kalmadı ki hocam doğru düzgün. Mining olsa bile daha giriş seviye kartları kullanmıyorlar mi miningde