muratsoner
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
İnstagramdan bahsediyorsanız sonuna kadar haklısınız.Donanım arşivi hariç bir çok çekiliş sahte olduğu içindir
İnstagramdan bahsediyorsanız sonuna kadar haklısınız.Donanım arşivi hariç bir çok çekiliş sahte olduğu içindir
Yok oyun içi ya da sitede hiç açmadım kasa hayatımda para ile kumar da oynamadım hiç sadece intten okey filan onda da şanssızım benim bahsettiğim şanssızlık hayat içinde normal hayatta o kasa açma çwkiliş filan sadece örnekKasa açma konusu tamamen kumara girer. Eğer çok fazla bu işlere girdiysen otomatik olarak bunları düşünmeye başlarsın. Para şans vs vs. Sana tavsiyem şans konusunu bu kadar umursama. Herkes aynı durumları yaşıyor. Çekiliş konusuna gelirsek elbet bir kişiye çıkıyor fakat gerçekçi yaklaşıp ihtimalin çok düşük olduğunu fark etmek gerekiyor. Kasa açma rulet yada o tarz işlerle uğraşıyor isen kazan kaybet farketmeksizin bırakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sırf dwnemk için bakıcam 10dolar yatırcam kazansam çekerim skini oynarım oyunda lazım plursa satarım daha oynamam kaybedersem zaten daha pynamamGeçmişimde kara leke olarak gördüğüm Cs Go Gamble zamanımda bir başarı olarak söylemiyorum fakat 12000 TL kara geçmiştim.(Net Kar) Fakat o kadar kötü bir durum ki kazanmak bile insana yetmiyor. Çok fazla oynamak beyni bile değiştiriyor. Doğru strateji istatik bile işe yaramıyor. Rastgele sistem. Fakat hepsini de kaybedebilirdim. Ve Senelerce Kıbrısa gitmiş biri olarak Son 4 senedir iddia dahi oynamıyorum. Kimseye de denemesini dahi tavsiye etmiyorum.
Öyle olmayacak. 10 doları cebinde tut. Abi kardeş artık nasıl görürsen tavsiyemi dinle. Kaybedince ah ne güzel kaybettim demeyeceksin. Keşke atmasaydım keşke dinleseydim. Buda ömür boyu içinde kalır emin ol. Paranın boyutu önemli değil.Yok oyun içi ya da sitede hiç açmadım kasa hayatımda para ile kumar da oynamadım hiç sadece intten okey filan onda da şanssızım benim bahsettiğim şanssızlık hayat içinde normal hayatta o kasa açma çwkiliş filan sadece örnek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sırf denemk ii
Sırf dwnemk için bakıcam 10dolar yatırcam kazansam çekerim skini oynarım oyunda lazım plursa satarım daha oynamam kaybedersem zaten daha pynamam
Benden mi bahsediyosun yoksa genel olarak mı çünkü ben böyle insanlarla sohbet ettiğim yerlerde yanlış yazarsam geri dönüp düzeltmiyoyorum insanlar anlar diye noktalama da kullanmıyorum ama res yerlerde dikkat ederim tabiOnu bunu bilmem ama Türkçe'nizi geliştiriseniz hayattaki başarınız artar.
Alıyorum küçüklükten beri yputube ve hpcaların anlattığı kadarıylaGusül abdesti al, alıyorsan bir şeyi yanlış yapıyorsundur.
Ver tabii ki olay adamın karşısına çıkarsa tabii ki yalanlar ve olay büyümeden biter ama biz bilelim yine de kim diyearkadaşlar onu bunu bilmem çekiliş kazanamıyorum diyorsunuz ama ben çekiliş kazandım vermediler isim vermem uygunmudur bilmem ama büyük bir yayıncı
Bunun konuyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Araştırma da yapabilirsin. Bir kısım kan dolaşımı ile alakalı bilimsel açıklama var ama öyle senin dediğin gibi alınca her şey düzelmiyor. İnşallah ironidir ve anlamayan kişi benimdir.Gusül abdesti al, alıyorsan bir şeyi yanlış yapıyorsundur.
Asıl bu tarz yerlerde düzgün konuşmaya, yazmaya çalışmalısınız. İnsanlar anlamıyor, anlasa bile çok çirkin bir görüntü oluşturuyor. Burası çocuk parkı değil sonuçta. İnsanlar emek vererek açıyorlar bu tarz forumları neden düzgün bir Türkçe kullanmak ve anlaşılır olmak yerine yanlış yazasınız ki? Ayrıca kurallarda bile "Türkçe yazım kurallarına uy" diye. Yanlışlıkla olsa bir şey demeyeceğim ama kendiniz de belirtiyorsunuz geri dönüp düzeltmiyorum diye.Benden mi bahsediyosun yoksa genel olarak mı çünkü ben böyle insanlarla sohbet ettiğim yerlerde yanlış yazarsam geri dönüp düzeltmiyoyorum insanlar anlar diye noktalama da kullanmıyorum ama res yerlerde dikkat ederim tabi