Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Benimde demek istediğim "fiyatına göre hava akışı iyi"Anakartı ve diğer bileşenleri kuracak kadar iş görür ama bizim demek istediğimiz "kalitesi iyi değil"
Benimde demek istediğim "fiyatına göre hava akışı iyi"Anakartı ve diğer bileşenleri kuracak kadar iş görür ama bizim demek istediğimiz "kalitesi iyi değil"
250TL ye eski kasalar olduğu için G3605B aldım mecburen. Değiştireceğim sonra.Sadece metal iskelet kasa alınacaksa ve pek seçenek yoksa ucuz modellerden alınabilir.
Ben düşük bütçe için GameBooster'ın GB-L06B modelini öneriyorum. Boş kasa, fiyatına göre iyi özellikleri var.
Ama 500-600 TL üstü paralar verip PB - GB gibi markaları almak pek mantıklı değil.
O bütçelerde alternatif ve daha güvenilir seçenekler var.
Tamam kardeşim tamamBenimde demek istediğim "fiyatına göre hava akışı iyi"
https://donanimarsivi.com/forum/konu/powersupply-patladi.144594/ bu varAlakası yok.
Geçen konu açtı diyosun.
Hepsi yalan atıyor foto istiyoruz foto atmıyor.
Ben yanmaz patlamaz öyle kolay kolay dedikçe, almayın kesin patlar çöp diyorsunuz.
Farkındayım kaliteli değil.
Ömrü kısa.
Ama adam kasa+PSU 400 liraya arıyorsa ne yapalım.
Bütçe yoksa alınır.
Patladığına dair kanıt?
içinde c4 varkimse powerboost kasa önermiyor neden eksi yanları nedir
Koruması yok 12v kanalı kötü kapasitörleri kötü
bu sertifikaları falan gösteren bir site vardı neydi ya o? Xigmatek psu için bakacam merak ettimBen araştırdım ama kapasitörlee hakkında bilgi bulamadım.
Tabi kapasitör o kadar önemli bir şey değil.
Bilgi bulunmuyorsa da kötüdür zaten kaliteli japon kapasitörleri olsaydı kesinlikle söylerlerdiBen araştırdım ama kapasitörlee hakkında bilgi bulamadım.
Tabi kapasitör o kadar önemli bir şey değil.