NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Sanal kartı seçtim adres teyidi istedi kurye gelecekse kalsın 1000tl için uğraşmam

Adres teyidi yaptınız mı?
O kısımda İletişim adresi olarak İkametgah adresiniz çıkıyor zaten ama o adresden farklı adres belirtmek isterseniz bu sefer fatura ibraz etmek zorunda bırakıyor sizi.. Ben görünen ikametgah adresimi onaylayınca fatura ibrazı olmadan o kısmı geçtim..

O kısımda İletişim adresi olarak İkametgah adresiniz çıkıyor zaten ama o adresden farklı adres belirtmek isterseniz bu sefer fatura ibraz etmek zorunda bırakıyor sizi.. Ben görünen ikametgah adresimi onaylayınca fatura ibrazı olmadan o kısmı geçtim..
Öyle oluyor da evime kurye yollamazlar umarım 🫣

doğrudur razer gold satarken %15 komisyon gidiyor sonraki gün +1000 geldiğinden bu direk kar oluyor

teşekkürler hocam :widepeepo:
E o zaman komisyondan da 130 TL kaybedince kar 670 TL indi.. Bence razergold almak mantıklı değil.. @Twisted Fed nays a çekince oradan nakit çekebiliyoruz mu?

hocam komisyondan sonra 850 civarı veriyor
Aaaa anladım şimdi... 10 TL çekme parası alınıyorsa 1050 TL'lik Razergold alışverişinden bize 210 TL zarar.. 1000 TL iade'den kalan kar 790 TL..

Müşteri hizmetlerine bağlandığım anda sadece benim kamera açıktı temsilcinin kamerası yoktu direkt uygulamanın ana ekranı geldi görüşme yapılmadı normal mi

bu parayı naysa falan çekmek ileride sıkıntı yaratabilir mi? adamlar sonuçta sözleşme imzalatıyor. hesaba çekilemez diyor vs vs. sonra borç çıkmasın ileride :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri