O kısımda İletişim adresi olarak İkametgah adresiniz çıkıyor zaten ama o adresden farklı adres belirtmek isterseniz bu sefer fatura ibraz etmek zorunda bırakıyor sizi.. Ben görünen ikametgah adresimi onaylayınca fatura ibrazı olmadan o kısmı geçtim..Adres teyidi yaptınız mı?
Öyle oluyor da evime kurye yollamazlar umarımO kısımda İletişim adresi olarak İkametgah adresiniz çıkıyor zaten ama o adresden farklı adres belirtmek isterseniz bu sefer fatura ibraz etmek zorunda bırakıyor sizi.. Ben görünen ikametgah adresimi onaylayınca fatura ibrazı olmadan o kısmı geçtim..
E o zaman komisyondan da 130 TL kaybedince kar 670 TL indi.. Bence razergold almak mantıklı değil.. @Twisted Fed nays a çekince oradan nakit çekebiliyoruz mu?doğrudur razer gold satarken %15 komisyon gidiyor sonraki gün +1000 geldiğinden bu direk kar oluyor
teşekkürler hocam![]()
Evet 850 veriyolar. Bir de çekme parası 10 lira alıyor Vatan Game. 840 geliyor yani. Liderepin 20tl alıyorYani bu şekilde yaparsak +800 TL kazanmış oluyoruz... 850 TL satarken komisyon alınıyor diyorlar doğru mu?
hocam komisyondan sonra 850 civarı veriyorE o zaman komisyondan da 130 TL kaybedince kar 670 TL indi.. Bence razergold almak mantıklı değil.. @Twisted Fed nays a çekince oradan nakit çekebiliyoruz mu?
Bana da uygulamadan öyle bir şey diyor ama hata mı yoksa illa gelecek mi bu kurye
Nfc ile kimlik doğrulama yaptınız mı?vala kurye güven vermedi de keşke direk görüntülüden haledilseydi
Evet 850 veriyolar. Bir de çekme parası 10 lira alıyor Vatan Game. 840 geliyor yani. Liderepin 20tl alıyor
Hımm %15 değil 10 TL komisyon alıyorsa iyi...Öyle oluyor da evime kurye yollamazlar umarım![]()
Sanal kartta yeterli.Hımm %15 değil 10 TL komisyon alıyorsa iyi...
Ben yakın zamanda taşındım. İkametgah adresi eski ev adresim yani. Eğer fiziksel kart istenmiyorsa kuryelik iş olmaz diye düşünüyorum..
Aaaa anladım şimdi... 10 TL çekme parası alınıyorsa 1050 TL'lik Razergold alışverişinden bize 210 TL zarar.. 1000 TL iade'den kalan kar 790 TL..hocam komisyondan sonra 850 civarı veriyor