🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Beyler iki kampanya birleşiyornuş dediğim gibi, 1500 yattı az önce.

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.

Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)

Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Dediğim gibi uygulayanların hesabına 1500tl yattı. Tek problem şuan nays a çekim yapılmıyor alternatif bulan varsa paylaşırsa iyi olur

Şuan konu 42 sayfa olmuş yeni görenler için takip etmek zor ve karışık oldu yeni bir konu açıp net şekilde anlatmayı düşünüyorum forumda pek bilgim yok yapıyım mı bunu?

IMG_8215.webp

Ulaşımkarttan 500 geldi bana, ilk siparişi de bugün verdim bakalım inşallah diğeri de gelir diyelim 😅

Dediğim gibi uygulayanların hesabına 1500tl yattı. Tek problem şuan nays a çekim yapılmıyor alternatif bulan varsa paylaşırsa iyi olur

Şuan konu 42 sayfa olmuş yeni görenler için takip etmek zor ve karışık oldu yeni bir konu açıp net şekilde anlatmayı düşünüyorum forumda pek bilgim yok yapıyım mı bunu?

Alıntıyı görüntüle
Hangi uygulama / sitelerde geçerli olduğunu nakit çekmek için ne yapmak gerekiyor vs bunlara da yer verirseniz iyi olur

Alıntıyı görüntüle
yeni konu açarsan orası da 2 gün sonra karman çorman olacak buradan devam edin

Ben Nays'a 1000 lirayı çektim bu arada sorun yaşamadım.
Sonra yatan 500'ü de neredeyse çekiyordum, teknik olarak bir sorun olmadı, ama son aşamada reddedildi. Sebebini de NKolay hemen ardından otomatik SMS atarak belirtti, dijital cüzdan hesaplarına 30 gün içinde 1000 lira yükleme limiti vardır diye.

Yani hem hesap doğrulatırken hem yükleme yaparken insanlar çok sorun yaşamış ben tek bir sorun bile yaşamadım şansımaher şey tıkır tıkır ilerledi :)

@A_TURAN_A Hocam herhangi bir gelişme var mı ? Bende sizinle aynı durumdayım talep açıldı pazar günü bekliyorum hala.

Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Yapacaklar için süreci en sade haliyle özetliyorum ilki çok karmaşıktı :peeposad:1 ocağa kadar geçerli

Görüntülü görüşme ile üye olup hesabınıza para yatırıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ilk harcama tutarı. İade sadece ilk harcamanız kadar veriliyor. Bu yüzden tam 1000 TL ödül almak için ilk alışverişi mutlaka 1000 TL ve üzeri yapın. Ayrıca harcama yaptığınız yerin sektör koduna / pos (MCC) dikkat edin, kampanya dışı siteden alışveriş yaparsanız hakkınız yanar.

Hesaba yatan 1000 TL nakit olarak çekilemiyor ama harcanabiliyor ben razer gold aldım bozdurdum 830 gibi tutar nakit çektim
İlk alışverişinizde harcayacak anlık olarak bir ürün yoksa hb üzerinden ürün alıp hepsipaye iade edebilirsiniz (KARTA DEĞİL)
karta çekerseniz gelen 1 k yı alamazsınız . Ben böyle kampanyaya katıldım paye iade ettim sıkıntı yaratmadı

Davet kodu aramanıza gerek yok illa sadece davet eden 200 alıyor kampanya için 18 ÜSTÜ ve üye olsanız yeterli .davet içinde 24 yaş üstü olmanız gerekiyor olsada

Kampanya linki: https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
N11 de geçerli mi?

Hâlâ girdiğiniz bilgileri kontrol edin hatası alıyorum benden başka bu sorunu yaşayan çözen yok mu

Alıntıyı görüntüle
Vodafone Pay veya istanbulkart deneyin çekmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri