Çözüldü✓ Noctua nh d15s kasama sığarmı

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar bu soğutucuyu kullanan varmı MSI mag 320r kasama sığarmı chatcpt sordum soğutucunun 161 yüksekliğinin olduğunu soyledi benim kasam ise 160 destekliyormus ne yapacam.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar bu soğutucuyu kullanan varmı MSI mag 320r kasama sığarmı chatcpt sordum soğutucunun 161 yüksekliğinin olduğunu soyledi benim kasam ise 160 destekliyormus ne yapacam.
Kasanın yan tarafı cam ise takamayacaksın camı onun harici başka bir çözümü yok

Kasanın yan tarafı cam ise takamayacaksın camı onun harici başka bir çözümü yok
Sıvı soğutucu almak istemiyorum en iyi kule tipi soğutucu da bu sanırım 1cm le bişi olurmu sahibinden alırsam oradan alicam iade şansım da da yok kesin bilgi lazim oyuzden.

Sıvı soğutucu almak istemiyorum en iyi kule tipi soğutucu da bu sanırım 1cm le bişi olurmu sahibinden alırsam oradan alicam iade şansım da da yok kesin bilgi lazim oyuzden.
2cm falan olsa daha iyi olurdu muhtemelen sığar ama.

Sığmayacak dostum 160/160 olsa bile ramler sıkıntı çıkaracak muhtemelen, bir fanı biraz yukarı monte etmen gerekecek edemeyeceksin bence iade et açmadıysan
Almadım hocam ama almayı düşünüyordum sıvı soğutucu almak istemiyorumda ne yapacam.

Hocam 160mm imiş

Phantom spirit demek istiyorum ama o da ya ucu ucuna ya da sığmayacak, ram modeli ne

Bu tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 160mm imiş
Hocam Fransız yazıyor oyuzden chatcpt sordum oda 161 dedi.

Bu tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Fransız yazıyor oyuzden chatcpt sordum oda 161 dedi.
Yüksek profil bunlar phantom spirit sığmaz diye düşünüyorum, kasayı değiştirme şansın var mu

Geri