Kasanın yan tarafı cam ise takamayacaksın camı onun harici başka bir çözümü yokSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar bu soğutucuyu kullanan varmı MSI mag 320r kasama sığarmı chatcpt sordum soğutucunun 161 yüksekliğinin olduğunu soyledi benim kasam ise 160 destekliyormus ne yapacam.
Sıvı soğutucu almak istemiyorum en iyi kule tipi soğutucu da bu sanırım 1cm le bişi olurmu sahibinden alırsam oradan alicam iade şansım da da yok kesin bilgi lazim oyuzden.Kasanın yan tarafı cam ise takamayacaksın camı onun harici başka bir çözümü yok
2cm falan olsa daha iyi olurdu muhtemelen sığar ama.Sıvı soğutucu almak istemiyorum en iyi kule tipi soğutucu da bu sanırım 1cm le bişi olurmu sahibinden alırsam oradan alicam iade şansım da da yok kesin bilgi lazim oyuzden.
Sığmayacak dostum 160/160 olsa bile ramler sıkıntı çıkaracak muhtemelen, bir fanı biraz yukarı monte etmen gerekecek edemeyeceksin bence iade et açmadıysanHocam soğutucunun yüksekliği 1cm daha fazla
Almadım hocam ama almayı düşünüyordum sıvı soğutucu almak istemiyorumda ne yapacam.Sığmayacak dostum 160/160 olsa bile ramler sıkıntı çıkaracak muhtemelen, bir fanı biraz yukarı monte etmen gerekecek edemeyeceksin bence iade et açmadıysan
sığmaz o zaman hocam özür dileyerek söylüyorumHocam soğutucunun yüksekliği 1cm daha fazla
Phantom spirit demek istiyorum ama o da ya ucu ucuna ya da sığmayacak, ram modeli neAlmadım hocam ama almayı düşünüyordum sıvı soğutucu almak istemiyorumda ne yapacam.
Phantom spirit demek istiyorum ama o da ya ucu ucuna ya da sığmayacak, ram modeli ne
Hocam Fransız yazıyor oyuzden chatcpt sordum oda 161 dedi.Hocam 160mm imiş![]()
NH-D15S
Tailored to provide superior RAM and PCIe compatibility, the NH-D15S is an asymmetrical single fan version of Noctua’s award-winning flagship model, the NH-D15. Thanks to its asymmetrical design, the NH-D15S clears the top PCIe slot on most µATX and ATX motherboards. At the same time, the single...noctua.at
Yüksek profil bunlar phantom spirit sığmaz diye düşünüyorum, kasayı değiştirme şansın var mu![]()
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB 6400 MT
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB 6400 MT F5-6400J3039G16GX2-TZ5NR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Fransız yazıyor oyuzden chatcpt sordum oda 161 dedi.