benardayim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Arda
- Bütçe
- 5000
Merhabalar, almayı düşündüğüm sistemin işlemcisi, kasası ve anakartı bunlardır;
Gelecekte herhangi bir RAM, M2 SSD yükseltmesi yapmayı planlamadığım için bu anakartı tercih ettim.
Bu işlemci için sizce hangi HAVA SOĞUTUCU uyumludur? Soğutucu için bütçemi 5000 TL'ye kadar arttırmayı hedefliyorum. Gerçekten en ufak bir ısınma dahi istemiyorum yıllarca çektiğim çileden dolayı, onun için anormal bir hava soğutucu almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ve şunu buldum:
ama bu kasamla uyabilir mi bilmiyorum. Bundan daha iyi HAVA SOĞUTMA öneriniz varsa önermenizi rica ediyorum. Önereceğiniz soğutucuyla anakart veya kasa uyuşmazsa da onlar hakkında da önerileriniz varsa onları da rica ediyorum. Kısaca varsa daha iyi bir soğutucu ve soğutucuyla uyumlu kasa/anakart önerinizi istiyorum efendim, hepinize teşekkür ederim şimdiden.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gelecekte herhangi bir RAM, M2 SSD yükseltmesi yapmayı planlamadığım için bu anakartı tercih ettim.
Bu işlemci için sizce hangi HAVA SOĞUTUCU uyumludur? Soğutucu için bütçemi 5000 TL'ye kadar arttırmayı hedefliyorum. Gerçekten en ufak bir ısınma dahi istemiyorum yıllarca çektiğim çileden dolayı, onun için anormal bir hava soğutucu almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ve şunu buldum:
Noctua NH-D15S İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.890,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
ama bu kasamla uyabilir mi bilmiyorum. Bundan daha iyi HAVA SOĞUTMA öneriniz varsa önermenizi rica ediyorum. Önereceğiniz soğutucuyla anakart veya kasa uyuşmazsa da onlar hakkında da önerileriniz varsa onları da rica ediyorum. Kısaca varsa daha iyi bir soğutucu ve soğutucuyla uyumlu kasa/anakart önerinizi istiyorum efendim, hepinize teşekkür ederim şimdiden.