Neler Yeni

Noctua NH-U12S 2.Fan kiti Takmak

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için, içimi oldukça rahatlattın şimdi siparişini veriyorum. artık 80 dereceleri görmekten bıkmıştım :D ürün geldikten sonra güncellerim konuyu teşekkürler tekrardan
Bilgilendirirsen süper olur, bence heycanlandım fsdafsdafsdafd

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Bilgilendirirsen süper olur, bence heycanlandım fsdafsdafsdafd
Tabii ahahahfah, tek sıkıntı ürün yurt dışından geliyor gümrükte takılma gibi sıkıntısı olur mu?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Tabii ahahahfah, tek sıkıntı ürün yurt dışından geliyor gümrükte takılma gibi sıkıntısı olur mu?
Ne yazık ki olur kankam, ama amazon olduğundan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, elektronik sayılmıoyrdur yani bir metal parçası her halde.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Ne yazık ki olur kankam, ama amazon olduğundan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, elektronik sayılmıoyrdur yani bir metal parçası her halde.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaştım :( şimdi de bi çekindim. NH-U12S ye geri mi dönsek ://

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Daha önce böyle bir sorunla karşılaştım :( şimdi de bi çekindim. NH-U12S ye geri mi dönsek ://
Kankam şimdi baktım bu ürün yurt dışından gönderilir yazısının altında ayrıntılar a tıklamadan sadece üzerine gelirsen gümrük masrafları ödenir yazıyor, sıkıntı çıkmazmış yani, boşuna stres yaptırttım. Zaten diğeri de yurt dışından.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Kankam şimdi baktım bu ürün yurt dışından gönderilir yazısının altında ayrıntılar a tıklamadan sadece üzerine gelirsen gümrük masrafları ödenir yazıyor, sıkıntı çıkmazmış yani, boşuna stres yaptırttım. Zaten diğeri de yurt dışından.
Gümrük ücretiyle beraber 23 Mayıs gününe 1.820 tl ye denk geliyor

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Hangi işlemci ile kullanacaksın bilmiyorum fakat ben ryzen 7 5800x3d için aşağıdakini almıştım ve sıcaklık 68 derecelerde seyrediyor yükte. Daha düşük bir işlemcin var ise kesinlikle tavsiye ederim. Kutudan tüm aparatları ve termal macunu çıkıyor.

Bizde aynı markanın NH-D15 modeline karar kıldık ama hem gümrük ücreti +300 tl ekleniyor hemde 23 mayısa ancak teslim gösteriyor amazon prime ile.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Hangi işlemci ile kullanacaksın bilmiyorum fakat ben ryzen 7 5800x3d için aşağıdakini almıştım ve sıcaklık 68 derecelerde seyrediyor yükte. Daha düşük bir işlemcin var ise kesinlikle tavsiye ederim. Kutudan tüm aparatları ve termal macunu çıkıyor.

Kankam nh-d15 çok daha iyi bir soğutucu gibi geldi bana, istersen araştırabilirsin. Şu an hepsiburada da aşırı pahalı bu model, fiyatı gayet iyi.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Kankam nh-d15 çok daha iyi bir soğutucu gibi geldi bana, istersen araştırabilirsin. Şu an hepsiburada da aşırı pahalı bu model, fiyatı gayet iyi.
Teslim süresi çok geç gibi, bir de neredeyse 2bin tl civarına geliyor bunun yerine TR den bir sıvı soğutma almak mantıklı mı?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Teslim süresi çok geç gibi, bir de neredeyse 2bin TL civarına geliyor bunun yerine TR den bir sıvı soğutma almak mantıklı mı?
tr de 2000 tl ye anca kalitesiz bir sıvı soğutma alabilrsin, onun yerine biraz bekleyip baya kaliteli bir hava soğutma almak çok daha mantıklı. Daha önce sıvı soğutmam sızdırmıştı, aşırı kötü bir deneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teslim süresi çok geç gibi, bir de neredeyse 2bin TL civarına geliyor bunun yerine TR den bir sıvı soğutma almak mantıklı mı?
Ayrıca gerçekten ucuz şu an yurt dışından alınca, hepsiburada dafiyat bu.
Sagibinden de sadece siyahını bulabildim.
Bu modeli de var da 1 tane olduğu için, ve rize de olduğu için es geçiyorum.
Yani alırsan rahat satarsın kanka, baya pahalıya hemde.

Son düzenleme:
Top Bottom