Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Günde kaç posta yapmıştı bu arkadaş?Nasıl olur da böyle bir konuda @Motionless IN White hocamızı etiketlemezsiniz!
İşi ehline bırakmak lazım.
Günde kaç posta yapmıştı bu arkadaş?Nasıl olur da böyle bir konuda @Motionless IN White hocamızı etiketlemezsiniz!
İşi ehline bırakmak lazım.
Orası gizli bilgi ama Dünya rekoru onda.Günde kaç posta yapmıştı bu arkadaş?![]()
Sağolun hocamAma sen yinede hiç yapma bi süre 60 gün falan ondan sonra haftada 2 ye düşür neyse başarılar gocum
5 den fazla derim benOrası gizli bilgi ama Dünya rekoru onda.![]()
Adam kas yapıyor güzel güzel devam hocmOrası gizli bilgi ama Dünya rekoru onda.![]()
5 az galırSağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 den fazla derim ben![]()
Orası gizli bilgi ama Dünya rekoru onda.![]()
Adam kas yapıyor güzel güzel devam hocm
5 az galır![]()
Hocam benim aklımda şey var örneği bir takvim alıcam saat 00.00 geçtikten sonra veya ertesi güne kadar yapmadıysam o güne bir çarpı koyacam peki siz nasıl başladınız ne gibi zorlukları oldu mesela ?7 aydır NoFap yapıyorum. Artık aklıma bile gelmiyor. Kendimi daha huzurlu hissediyorum nedense.
Nasıl başlayacamı mı var bunun?Yapmıyacaksın sadece. İnstagramdaki saçma sapan seni yanlış yönde etkileyecek sayfaları takipten çıkmanı öneririm.Spor yapan biri olarak mastürbasyon enerjimi baya düşürüyor ve nofap yapmaya karar verdim ama nedir ve nasıl başlıyacam nasıl işlediği hakkında hiç bir fikrim yok
Stres döneminden korkuyorum ben o yüzden başlayamıyorum.7 aydır NoFap yapıyorum. Artık aklıma bile gelmiyor. Kendimi daha huzurlu hissediyorum nedense.
Onu biliyorumda öneri olarak nasıl öneriler veya tavsiyeler verirsiniz ?Nasıl başlayacamı mı var bunun?Yapmıyacaksın sadece. İnstagramdaki saçma sapan seni yanlış yönde etkileyecek sayfaları takipten çıkmanı öneririm.
9 yıllık sevgilim beni aldattıktan sonra, hayatımda büyük bir değişiklik yapmaya karar verdim hocam. Her şeyden, herkesten uzaklaştım. Bu NoFap olayını da o zaman gördüm. O gün bugündür tek bir kızla konuşmuşluğum, yolda kafamı kaldırıp bir kıza baktığım yok. Zaten hala beni aldatan kişiye aşığım. Aklımda o varken içimden böyle şeyler gelmiyor. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Ama NoFap bana iyi geliyor gibi hissediyorum.Hocam benim aklımda şey var örneği bir takvim alıcam saat 00.00 geçtikten sonra veya ertesi güne kadar yapmadıysam o güne bir çarpı koyacam peki siz nasıl başladınız ne gibi zorlukları oldu mesela ?
İlk 2-3 hafta zor geçer. Sonra alışırsınız.Nasıl başlayacamı mı var bunun?Yapmıyacaksın sadece. İnstagramdaki saçma sapan seni yanlış yönde etkileyecek sayfaları takipten çıkmanı öneririm.
Stres döneminden korkuyorum ben o yüzden başlayamıyorum.
9 Yılda baya zor unutmak bea allah kolaylık versin hocam tavsiye için sağolun bu arada9 yıllık sevgilim beni aldattıktan sonra, hayatımda büyük bir değişiklik yapmaya karar verdim hocam. Her şeyden, herkesten uzaklaştım. Bu NoFap olayını da o zaman gördüm. O gün bugündür tek bir kızla konuşmuşluğum, yolda kafamı kaldırıp bir kıza baktığım yok. Zaten hala beni aldatan kişiye aşığım. Aklımda o varken içimden böyle şeyler gelmiyor. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Ama NoFap bana iyi geliyor gibi hissediyorum.
İlk 2-3 hafta zor geçer. Sonra alışırsınız.
Keşke zor da olsa unutsam. Allah size de kolaylık versin hocam. ERTELEMEYİN, BAŞLAYIN!9 Yılda baya zor unutmak bea allah kolaylık versin hocam tavsiye için sağolun bu arada