NoFap nedir ve nasıl başlanır ?

Orası gizli bilgi ama Dünya rekoru onda. :)
7DA17482-FD16-4E6A-9784-56C990248F31.jpeg

Ekler

• a4Ljzov_700b.jpg
    a4Ljzov_700b.jpg
    28.5 KB · Hit: 31
7 aydır NoFap yapıyorum. Artık aklıma bile gelmiyor. Kendimi daha huzurlu hissediyorum nedense.

7 aydır NoFap yapıyorum. Artık aklıma bile gelmiyor. Kendimi daha huzurlu hissediyorum nedense.
Hocam benim aklımda şey var örneği bir takvim alıcam saat 00.00 geçtikten sonra veya ertesi güne kadar yapmadıysam o güne bir çarpı koyacam peki siz nasıl başladınız ne gibi zorlukları oldu mesela ?

Spor yapan biri olarak mastürbasyon enerjimi baya düşürüyor ve nofap yapmaya karar verdim ama nedir ve nasıl başlıyacam nasıl işlediği hakkında hiç bir fikrim yok
Nasıl başlayacamı mı var bunun?Yapmıyacaksın sadece. İnstagramdaki saçma sapan seni yanlış yönde etkileyecek sayfaları takipten çıkmanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stres döneminden korkuyorum ben o yüzden başlayamıyorum.

Nasıl başlayacamı mı var bunun?Yapmıyacaksın sadece. İnstagramdaki saçma sapan seni yanlış yönde etkileyecek sayfaları takipten çıkmanı öneririm.
Onu biliyorumda öneri olarak nasıl öneriler veya tavsiyeler verirsiniz ?

Hocam benim aklımda şey var örneği bir takvim alıcam saat 00.00 geçtikten sonra veya ertesi güne kadar yapmadıysam o güne bir çarpı koyacam peki siz nasıl başladınız ne gibi zorlukları oldu mesela ?
9 yıllık sevgilim beni aldattıktan sonra, hayatımda büyük bir değişiklik yapmaya karar verdim hocam. Her şeyden, herkesten uzaklaştım. Bu NoFap olayını da o zaman gördüm. O gün bugündür tek bir kızla konuşmuşluğum, yolda kafamı kaldırıp bir kıza baktığım yok. Zaten hala beni aldatan kişiye aşığım. Aklımda o varken içimden böyle şeyler gelmiyor. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Ama NoFap bana iyi geliyor gibi hissediyorum.

Stres döneminden korkuyorum ben o yüzden başlayamıyorum.
İlk 2-3 hafta zor geçer. Sonra alışırsınız.

9 yıllık sevgilim beni aldattıktan sonra, hayatımda büyük bir değişiklik yapmaya karar verdim hocam. Her şeyden, herkesten uzaklaştım. Bu NoFap olayını da o zaman gördüm. O gün bugündür tek bir kızla konuşmuşluğum, yolda kafamı kaldırıp bir kıza baktığım yok. Zaten hala beni aldatan kişiye aşığım. Aklımda o varken içimden böyle şeyler gelmiyor. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Ama NoFap bana iyi geliyor gibi hissediyorum.

İlk 2-3 hafta zor geçer. Sonra alışırsınız.
9 Yılda baya zor unutmak bea allah kolaylık versin hocam tavsiye için sağolun bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,494
Üyeler
190,584
Son üye
bygutgbh
Geri