TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Yenmiyor bu haberiniz olsunsepette düşüyor
,Alıntıyı görüntüle
Yenmiyor bu haberiniz olsunsepette düşüyor
,Alıntıyı görüntüle
Hocam o anlamda degil alin deneyin dedigimi anlarsiniz kendiniz yapabilme imkaniniz varsa kendiniz yapinHmm yenmeyen ürünler ne zamandan beri marketlerde satiliyor hojam
Ya tabi kendi yaptiginla ayni tat olmaz ama acele işi olan öğrenciler için güzel ürün noodle neyse buda o noodle ile makarnada ayni değil mesela makarna yemek daha iyidir ama hizli oldugundan noodle yapiyoruz maalesef.Hocam o anlamda degil alin deneyin dedigimi anlarsiniz kendiniz yapabilme imkaniniz varsa kendiniz yapin
İstanbulda da 40 tl oda fena değil gerçekten.hocam bunu almak mı yoksa 1 porsiyona 6 TL vermek mi ? 28 kasım müq ( keşke mersinde olsaydım diyeceğin bir şey)
Alıntıyı görüntüle
İsitilsada yagindan dolayi cok kotu bi tadi oluyor ben yiyemedim bileYemek yapamayan ve tadı önemsemeyenler için olabilir de gerisini hiç sarmaz, ısıtılsa belki. Ek olarak evde yapılana göre oldukça pahalı, onu bilerek alın.
Ben o dönemler kanlı yarı çiğ tavuğu da yediğimdendir herhalde hiç fark etmedim o detayıİsitilsada yagindan dolayi cok kotu bi tadi oluyor ben yiyemedim bile