Neler Yeni

Nonolive da gelişme ?

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Pubg mobil çekiyorum bugün ilk yayınımı açtım 80 yer yer 120 ye kdr çıktı izleyen sayısı bunlar bot olabilirmi bu 1 ikinci olrk nasıl gelişirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazcak kimse yokmu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
kanka twitchde ben 1 izleyici alınca seviniyorum genellikle nonoda çoluk çocuk artı gacı dolu olduğu için sevilmiyor ***** kadınlara partnerlik vermiş aslında nono yayıncılara çok para veriyor bu yüzden orda yayın açıyolar genelde yakında bende nonoda açıp twitche girebilirim

chate yazı yazdılarmı ?

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka twitchde ben 1 izleyici alınca seviniyorum genellikle nonoda çoluk çocuk artı gacı dolu olduğu için sevilmiyor ***** kadınlara partnerlik vermiş aslında nono yayıncılara çok para veriyor bu yüzden orda yayın açıyolar genelde yakında bende nonoda açıp twitche girebilirim

chate yazı yazdılarmı ?
Yok knk yazmadilar

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
diğer alternatif yayın platformları ilk başlarda bot izleyici veriyor.Sizinki biraz abartmış

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ilk yayına göre çok iyi bir sayı ancak şunu söylemeliyim ki nonolive gibi platformlardan sabit ve kaliteli bir kitle edinemezsiniz en azından ben öyle düşünüyorum. kitleniz gelip geçici ve genel olarak çoluk çocuk olacak, yer yer toxic davranışlar sergileyecekler ve siz bu durumdan aşırı rahatsız olacaksınız, en azından ben oluyordum. (zamanında dlivede modluk yapmışlığım var ve kitleye dayanamayıp modluğu bırakmıştım.)

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer alternatif yayın platformları ilk başlarda bot izleyici veriyor.Sizinki biraz abartmış
Olabilir en kötü yayincida bile 30 40

ilk yayına göre çok iyi bir sayı ancak şunu söylemeliyim ki nonolive gibi platformlardan sabit ve kaliteli bir kitle edinemezsiniz en azından ben öyle düşünüyorum. kitleniz gelip geçici ve genel olarak çoluk çocuk olacak, yer yer toxic davranışlar sergileyecekler ve siz bu durumdan aşırı rahatsız olacaksınız, en azından ben oluyordum. (zamanında dlivede modluk yapmışlığım var ve kitleye dayanamayıp modluğu bırakmıştım.)
Ben şöyle düşünüyorum artık o çoluk çocuk ta gelisiosun

Bs yayıncıları youtuberlari ortada

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası