Yok knk yazmadilarkanka twitchde ben 1 izleyici alınca seviniyorum genellikle nonoda çoluk çocuk artı gacı dolu olduğu için sevilmiyor ***** kadınlara partnerlik vermiş aslında nono yayıncılara çok para veriyor bu yüzden orda yayın açıyolar genelde yakında bende nonoda açıp twitche girebilirim
chate yazı yazdılarmı ?
Yok knk yazmadilar
Bot olmuo diolar YouTube da izlediğim videolarda ondan sordum ztnbrom bottur ozaman
Yada işte nasil gelişirim bot olsa bilebrom bottur ozaman
Olabilir en kötü yayincida bile 30 40diğer alternatif yayın platformları ilk başlarda bot izleyici veriyor.Sizinki biraz abartmış
Ben şöyle düşünüyorum artık o çoluk çocuk ta gelisiosunilk yayına göre çok iyi bir sayı ancak şunu söylemeliyim ki nonolive gibi platformlardan sabit ve kaliteli bir kitle edinemezsiniz en azından ben öyle düşünüyorum. kitleniz gelip geçici ve genel olarak çoluk çocuk olacak, yer yer toxic davranışlar sergileyecekler ve siz bu durumdan aşırı rahatsız olacaksınız, en azından ben oluyordum. (zamanında dlivede modluk yapmışlığım var ve kitleye dayanamayıp modluğu bırakmıştım.)
Bs yayıncıları youtuberlari ortadailk yayına göre çok iyi bir sayı ancak şunu söylemeliyim ki nonolive gibi platformlardan sabit ve kaliteli bir kitle edinemezsiniz en azından ben öyle düşünüyorum. kitleniz gelip geçici ve genel olarak çoluk çocuk olacak, yer yer toxic davranışlar sergileyecekler ve siz bu durumdan aşırı rahatsız olacaksınız, en azından ben oluyordum. (zamanında dlivede modluk yapmışlığım var ve kitleye dayanamayıp modluğu bırakmıştım.)
o zaman %90 bottur. bot olmaz diye bir şey yok.Yok knk yazmadilar
öyle ama kendini hiç rahat hissedemiyorsun, izlenmek kadar eğlenmekte önemli.Ben şöyle düşünüyorum artık o çoluk çocuk ta gelisiosun