Noodle çokmu zararlı

Bak iştahım açıldı açılacak. Hala işteyim dükkana koşmamak için kendimi zor tutuyom :D
Menemen midemin aşkı bekle işten çıkıp gelicem.
Ben de mi yesem diye düşünüyorum şuanda da kelle paça getirecekti babam 😋

Hocam ayda bir sıkıntı olmaz benim noodle bağımlısı arkadaşlarım var şimdiye kadar hiç bir şey olmadı,zararlı ama çok yemedikçe sıkıntı olmaz

Yer yemez gebermiyorsun zaten.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐

BIzdekiler zararlı, evet.

Yedim sonra birazını bıraktım zaralı diye bide 3 paket birden yersem sıkıntı olur diye.

Yedim sonra birazını bıraktım zaralı diye bide 3 paket birden yersem sıkıntı olur diye.
Düzensiz yerseniz tabikide zararlı tanıdığım bir kişi 2 yıldır sürekli yiyor beslenmesi de düzgün değil testo hormonu folofoş olmuş yanımızda kız gibi davranıyor bazen 😐

Düzensiz yerseniz tabikide zararlı tanıdığım bir kişi 2 yıldır sürekli yiyor beslenmesi de düzgün değil testo hormonu folofoş olmuş yanımızda kız gibi davranıyor bazen 😐
Şimdiden itibaren bir daha almamaya çalışcam mümkünse.😕

SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐

Makarna gibi süzüp tüketirsen daha iyi olur. En başta sosunu katma. Bir kâse içerisinde üstü kapalı bir şekilde kaynar suda 3-5 dakika beklet. Sonra tüm suyunu iyice süz. Ardından zevkine göre malzeme ve sos ekleyip karıştır.

Geri