AIDA64 ile bakabilirsin ama çoğu laptopta işlemci anakarta gömülü oluyor bu yüzden işlemciyi değiştirmek mümkün olmuyor.Merhaba! Nootebok olduğu için üstünde yazıyormuş bilmiyorum ben baktım göremedim, işlemcisini değiştireceğim uyumlu mu? diye bakacağım fakat anakart modelini bilmiyorum.
Model: casper a15
Yok hocam benimki gömülü değil, termal macununu yeniledim hatta.AIDA64 ile bakabilirsin ama çoğu laptopta işlemci anakarta gömülü oluyor bu yüzden işlemciyi değiştirmek mümkün olmuyor.
Hocam İntel celeron G5905 işlemcisi bu modele uyumlu olurmu? Şu an takılı olan işlemci intel celeron b820.AIDA64 ile bakabilirsin ama çoğu laptopta işlemci anakarta gömülü oluyor bu yüzden işlemciyi değiştirmek mümkün olmuyor.
Klavye üzerindeki Windows logosu olan tuşa basılı tutarken R tuşuna basın ve sonra msinfo32.exe yazın. "Temel kart"ın karşısında yazan ibare anakartınız olucaktır.Merhaba! Nootebok olduğu için üstünde yazıyormuş bilmiyorum ben baktım göremedim, işlemcisini değiştireceğim uyumlu mu? diye bakacağım fakat anakart modelini bilmiyorum.
Model: casper a15
CPU-Z de kullanabilirsiniz ayrıca.Bir bakayım.