Norm Ender neden sevilmiyor ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
adamın şarkıları çok iyi günde 10 kes falan depresyon oteli dinlerim çok iyi tamam diss atıyor olabilir ama ben fero ile kıyaslayanlar falan var şaka gibi

Adam döneminde yaptığı bir şarkı başına bela oldu cocu kişide "kadın haklari" ayağına etkileşim için dusman oldu. Oysa bu adam o şarkıyı ALDATAN eski sevgilisine yaptı.Hos bir şey olup olmadığı tartışılır ama bu şarkı yüzünden kadın düşmanı demek etkileşim uğruna yalan söylemektir. öte yandan bu eleştirilere verdiği sert diss ile kötü adam rolü verildi artık bu da ona yapıştı. Rapi düşünenlere diss attı suçlu oldu vs diye devam eder gider.

Bazı insanlar ne yaparsa yapsın sevilmiyor dünyanın kurallarından biri gibi

Boş elemanın teki diyen ezhel falan dinliyordur şimdi. Ahahahahhaha. Eksik etek şarkısından sonra biraz çuvalladı, ama son zamanlarda attığı dissler bayağı iyi. Ben "mekanın sahibi"ni çok beğenmiştim.

Eski norm yok artık şu an (uzun bi süredir böyle) pr cı ve gereksiz egoist kendini fuat gibi biriyle kıyaslayıp üstat yerine koyması kendisini itici bulmama neden oluyor hayatında belki de bi tane yeni yetme rapçinin elinden tutmamıştır ama sorsan underground üstat :D

Çünkü Hidra’nın da dediği gibi bu saatten sonra anca belediye konserine çıkar. Kendini underground protest rapçi vesaire diye tanıtıp ülke gündemine sessiz kaldığından sevmiyorlar.

Norm Ender in sadece Parla şarkısını dinliyom

Uyarı Ne Alaka La QWEOWEQDfıpWEDIP0FCIWS0PDE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş elemanın teki diyen ezhel falan dinliyordur şimdi. Ahahahahhaha. Eksik etek şarkısından sonra biraz çuvalladı, ama son zamanlarda attığı dissler bayağı iyi. Ben "mekanın sahibi"ni çok beğenmiştim.
Mekanın Sahibi Diyerek Kanka Norm'un Çocuk Kitleyi Belli Ettin Bu Arada Ezhel Hem Protest Hemde Şarkı Yönünden Norm'u Sollar Norm Aynı Sago Ceza Gibi Görülüyor Sanki Daha İyisi Yok Gibi Ama Hidra Bile Şuan Sagopa İle Ceza'ya Bin Basar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,057
Üyeler
174,050
Son üye
RikudouSennin
Geri