normal bende de omen 15 var aynı özellikli rdr2 odsey de falan 90 ı çok rahat göruyor ama ryzen controller ile 85 e sabitliyorum benMerhaba yeni aldığım hp victus 16 3060 ryzen 5 5600h laptopta god of war oyununda 80 85 dereceleri görüyor işlemcim çok çalıştıysa nadiren 90 dereceyi görüyor normal mi acaba ?
Eğer kendi fanları fulldeyse ve tam yükteyse 85'lere kadar normal. Sonrasına çok çıkıyorsa önerilmez. Altına bir ek falan alarak sıcaklığı düşürebilirsiniz.Merhaba yeni aldığım hp victus 16 3060 ryzen 5 5600h laptopta god of war oyununda 80 85 dereceleri görüyor işlemcim çok çalıştıysa nadiren 90 dereceyi görüyor normal mi acaba ?
fanlar full çalışmıyorEğer kendi fanları fulldeyse ve tam yükteyse 85'lere kadar normal. Sonrasına çok çıkıyorsa önerilmez. Altına bir ek falan alarak sıcaklığı düşürebilirsiniz.
nasıl yapacağım hocam yardımcı olur musunuznormal bende de omen 15 var aynı özellikli rdr2 odsey de falan 90 ı çok rahat göruyor ama ryzen controller ile 85 e sabitliyorum ben
Normal o zaman.fanlar full çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapacağım hocam yardımcı olur musunuz
ryzen controller nedense sitesi kapatılmıs ama dereceleriniz iyi kullanmaya gerke yokfanlar full çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapacağım hocam yardımcı olur musunuz
Ekran kartı için 70-80 arası, Işlemci için 80-90 arası normaldir.Merhaba yeni aldığım hp victus 16 3060 ryzen 5 5600h laptopta god of war oyununda 80 85 dereceleri görüyor işlemcim çok çalıştıysa nadiren 90 dereceyi görüyor normal mi acaba ?