Neler Yeni

Normalde 100mbps download alıyorum ama sürekli düşüyor

Keinz

80+
arkadaşlar normalde 100mbps download alıyorum saniyede 10mb indiriyorum ama bu değerler ara ara 30mbps e kadar düşüyor şuan oyun indiriyorum 2 saattir iniyor ve max 3.1mb/sn gördü normalde 10 11 sürekli neden böyle oluyor saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aramadım format vesaire atıncada düzelmiyor başka bir çözümü olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar normalde 100mbps download alıyorum saniyede 10mb indiriyorum ama bu değerler ara ara 30mbps e kadar düşüyor şuan oyun indiriyorum 2 saattir iniyor ve max 3.1mb/sn gördü normalde 10 11 sürekli neden böyle oluyor saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aramadım format vesaire atıncada düzelmiyor başka bir çözümü olabilir mi
2 saatdir 30mbps ile indiriyorum tam şimdi saat 12yi geçince birden 110mbps e geri çıktı niye böyle oluyor anlamadım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Akşam saatlerinde mi oluyor bu düşüş?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hiç dikkat etmedim ama çoğunlukla akşam saatleri pc başında olduğum için evet diyebilirim geceleri daha iyi oluyor
Bölgendeki kapasite yetersizdir yoğun saatlerde gidiyorsa. VDSL kullanıyorsan parazittendir fiber ise bölgedeki çıkışlardandır.

Reav

80+ Silver

Reav

80+ Silver
Top Bottom