Normalleşme Süreci Başarılı Olacak Mı

Tenebris

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
Bence vaka sayısı 10 un altına düşmeden normalleşme sürecine geçilmemeliydi. 2. Dalganın Çıkması çok olası.

Ayrıca tüm dünya Haziran Temmuz gibi 2. Dalgaya geçecek ve Eylül gibi virüs bitecek. Tabi bu benim fikrim.

Bence vaka sayısı 10 un altına düşmeden normalleşme sürecine geçilmemeliydi. 2. Dalganın Çıkması çok olası.

Ayrıca tüm dünya Haziran Temmuz gibi 2. Dalgaya geçecek ve Eylül gibi virüs bitecek. Tabi bu benim fikrim.
Şuan herkes evde kafayı sıyırma noktasına geldi ve bence sokağa yığılma olacak ve sizin dediğiniz gibi bir dalga daha olacak ilerde aşısı bulunduğunda nezle kadar hafif bir hastalık olacağına inanıyorum

valla gönül ister bitsin öyle çıklaım ama tüm ülkeler normalleşmeye gidiyor ve gitmek zorunda da çünkü gitmzelerse ekonomi gg yani şuan italyada plajlar açık normalleşmeyi bırak eskiye döndüler

Yarın gezeyim biraz :D.

Millet sosyal mesafeyi unutmuş durumda, daha dün çok fena yığılma vardı kargo bayiilerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,128
Üyeler
192,187
Son üye
burakb42
Geri