Kuponsuz indirimli fiyatı kupon da olursa tadından yenmez.
farklar nedirGri alırsanız 2024 üretimi öbürleri 2023
Size bağlı, eğer masanız sallanıyorsa ki monitör kolu takınca tabla inceyse esniyor ve sallanmaya elverişli oluyor böyle bir durumda h100 modeli iyi tercih olur, sallanma minimum dereceye iner, ayriyeten daha fazla hareket kabiliyetine sahip h100 modeli(15cm)Nb H100 ile bunun arasında kalıyorum. Hala temel farkı ne çözemedim, 500tl farka değer mi
uygun hocam 2cmlik profilde kullanıyorum ben de sağlam tutuyormasamın kalınlığı 2 santim. Bu stand için uygun mudur bilen var mı?
Yeni üretim aralarında fark yok ben 2023 kullanıyorum alalı 2 gün oldu bi sıkıntı yokfarklar nedir
Çift kollu yerine tek kollu 2 tane daha iyi hocam . Ben yazılım yazıyorum aynı zamanda oyun oynuyorum tek kollulun hareket kabiliyeti daha fazlaçift kolluya indirim gelmiyor galiba ya oda olabilir bana aslında
hepsiburada üzerinde bonus puanlarınızı kullanabilirsinizBende bu ürünü alacağım benim garanti kartına bonus gelecek bunu bonus ile alabilir miyim
Duymak istediğim buydu sağolun hocam. O zaman 2 tane f80 siparişi vereyim benuygun hocam 2cmlik profilde kullanıyorum ben de sağlam tutuyor