Neler Yeni

Yardım North bayou f80 yükseltici kullanmalı mıyım

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Dostlar lenovo r25i monitör için aldım bu plastik ayakları kullanmalı mıyım iyi mi olur kötü mü sağlamlık açısından

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Taha
vidalar tam oturuyor ise kullanmana gerek yok, ama fazla ise bunları kullanabilirsin ilk başta bende anlamamıştım birde uzun olanları olması lağzım, ben onları kullanıyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vidalar tam oturuyor ise kullanmana gerek yok, ama fazla ise bunları kullanabilirsin ilk başta bende anlamamıştım birde uzun olanları olması lağzım, ben onları kullanıyorum
Tam oturuyo fakat monitörün plastiğine iz yapar mı diye korkuyorum hocam ondan dolayı sordum bi de hangi türlü daha sağlam olur

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
büyüğünü de küçüğünü de kullanıyorum vidalar uzun panele gelir diye korktum açıkçası sağlam oldu böyle bayadır sert bir şekilde kullanıyorum bence takmalısın bi sorun çıkmasın paneli patlatırsın

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
büyüğünü de küçüğünü de kullanıyorum vidalar uzun panele gelir diye korktum açıkçası sağlam oldu böyle bayadır sert bir şekilde kullanıyorum bence takmalısın bi sorun çıkmasın paneli patlatırsın
hocam bendeki vidalar çok uzun değil monitörün orijinal vidalarıyla aynı uzunlukta küçük aparat yeterli olur o zaman değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bendeki vidalar çok uzun değil monitörün orijinal vidalarıyla aynı uzunlukta küçük aparat yeterli olur o zaman değil mi

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 14

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük olan aparat yeterli olur hocam

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Küçük olan aparat yeterli olur hocam
hocam küçük olan aparatla ölçtüm küçük aparatı takınca vidanın yuvaya girdiği kısım çok az oluyor bence sağlamlık açısından iyi değil bu yüzden plastiksiz taktım bir şey olmaz sanırım değil mi

Top Bottom