Megatronus
80+ Silver
Dahası
Tam oturuyo fakat monitörün plastiğine iz yapar mı diye korkuyorum hocam ondan dolayı sordum bi de hangi türlü daha sağlam olurvidalar tam oturuyor ise kullanmana gerek yok, ama fazla ise bunları kullanabilirsin ilk başta bende anlamamıştım birde uzun olanları olması lağzım, ben onları kullanıyorum
hocam bendeki vidalar çok uzun değil monitörün orijinal vidalarıyla aynı uzunlukta küçük aparat yeterli olur o zaman değil mibüyüğünü de küçüğünü de kullanıyorum vidalar uzun panele gelir diye korktum açıkçası sağlam oldu böyle bayadır sert bir şekilde kullanıyorum bence takmalısın bi sorun çıkmasın paneli patlatırsın
hocam bendeki vidalar çok uzun değil monitörün orijinal vidalarıyla aynı uzunlukta küçük aparat yeterli olur o zaman değil mi
Küçük olan aparat yeterli olur hocamhocam bendeki vidalar çok uzun değil monitörün orijinal vidalarıyla aynı uzunlukta küçük aparat yeterli olur o zaman değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam küçük olan aparatla ölçtüm küçük aparatı takınca vidanın yuvaya girdiği kısım çok az oluyor bence sağlamlık açısından iyi değil bu yüzden plastiksiz taktım bir şey olmaz sanırım değil miKüçük olan aparat yeterli olur hocam