evet tek renk siyahtı, benim için rengi önemli değildi o yüzdenrenk yoktu orada galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler fotoğraf paylaşmıştım galiba benim monitöre uyar mı hiç anlamıyorum bu işlerden
evet tek renk siyahtı, benim için rengi önemli değildi o yüzdenrenk yoktu orada galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler fotoğraf paylaşmıştım galiba benim monitöre uyar mı hiç anlamıyorum bu işlerden
2liyi pek önermiyorlar 2 tane tekli almak daha mantıklı diyorlardı 2lide kullanım kısıtlı olduğu içinbunun 2lisi var tek tarafı laptop standı önerir misiniz güzel olur mu yoksa tekli alıp sadece monitörümü mü takayım
teşekkür ederim kanka2liyi pek önermiyorlar 2 tane tekli almak daha mantıklı diyorlardı 2lide kullanım kısıtlı olduğu için
eyw eyw2’li yerine tekli çok daha mantıklı oluyor. Bende tekli tercih ettim gayet memnunum.
Ben kullanıyorum sorun yokİkea daki masa tablalarıyla bu ürünleri kullanan var mı? İkea tablalarının malzemesinden dolayı çekincem var.
Dizecegim acelem yok piyasaya bakıyorum şu aralar indirim de ne koparirsam diye bakıyorumBence beyaz sistem diziyorsan beyaz al