AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

? Elime ne geçicek bunu yapınca para mı kazanılan güncel olunca
Bu konuyu açınca eline geçti? ne düşündün Mesela? AMD ve Nvidia fanları birbirini yer benim konuda prim yapar diye düşünmediysen ben de bir şey bilmiyorum.
Yani her şey ortadayken Neyi tartışıyorsunuz ki anlayamadım, ekran kartında bu işin babası Nvidia bunu Herkes kabul ediyor zaten. işlemcide de AMD en iyisi aksini iddia eden fanatiktir.

Bu konuyu açınca eline geçti? ne düşündün Mesela? AMD ve Nvidia fanları birbirini yer benim konuda prim yapar diye düşünmediysen ben de bir şey bilmiyorum.
Yani her şey ortadayken Neyi tartışıyorsunuz ki anlayamadım, ekran kartında bu işin babası Nvidia bunu Herkes kabul ediyor zaten. işlemcide de AMD en iyisi aksini iddia eden fanatiktir.
bilader yürü git yarın okulun var

Rx550 ve 6600xt kullandım ikisindede çok bi sorun yaşamadım
Rx550 de bazen mavi ekran yiyordum bazen oc basdığımda minimal şekilde maviekran veriyordu yine o yönden iyi değildi
6600xt yi hala kullanıyorum driver olarak vs sorun yaşamadım hiç güzel gidiyoruz birkaç oc denemesi fln da yaptım sıkıntı çıkarmadı eskiye göre amd kendini baya geliştirmiş gibime geliyor kısaca
Ama 1 yıldır oyun oynamıyorum onuda belirtmek isterim 6600xt kasada 3 seneye yakın oyun oynadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,123
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri