alitok1989
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Ekler
Son düzenleme:
O kadardan bişe olmaz ya hem fiyatı 1246 normalde Troy avanatajı varDaha geçen gün 1155 aldık .d n11den ne alsak ertesi gün indirimli
Hepsiburada'da 1299 TL. 100 TL kuponla 1199 TL oluyor. Peşin fiyatına 3 taksit var. İlgilenen oraya da bakabilir.Pazarama Troy kart 500 TL 150 TL kampanyası var
Ürünü sepete ekleyip kuponu ekliyoruz sonrasında Troy kart İle ödeme yapma şartı ile kod çalışıyor.
Ürün linki:
![]()
Zaten hocam öylesine yazdım, baya güzel bı icat ya kim düşündüyse helal olsun masa açılıyor bel boyun sağlığı artıyorO kadardan bişe olmaz ya hem fiyatı 1246 normalde Troy avanatajı var
Ben geçen hafta indirime girdi diye ikili monitör kolu aldım sırf o yüzden bi monitör daha aldım indirim yüzünden 4k zararla çıktıkZaten hocam öylesine yazdım, baya güzel bı icat ya kim düşündüyse helal olsun masa açılıyor bel boyun sağlığı artıyor
Vontech hocam bu nb degilPazarama Troy kart 500 TL 150 TL kampanyası var
Ürünü sepete ekleyip kuponu ekliyoruz sonrasında Troy kart İle ödeme yapma şartı ile kod çalışıyor.
Ürün linki:
![]()
HB üzerinde ergomekan adında Türkiye Distribütörü var. Ona model numaranızı atınca 5-10 dakika içerisinde cevaplıyor.
Ürün ismi Vontech olarak düzelttim fakat Vontech North Bayou yu üreten firmaymış . Şurdaki resimde de görünüyor ama yine de ismi hatalı girmişim akakçeden north bayou diye aratınca bu ürüne attı şimdi iki marka linkini de ekledimVontech hocam bu nb degil
North Bayou linki de eklendiVontech hocam bu nb degil
Vesa bağlantısı olan tüm monitörlere uyar ama 32 inç üstü sıkıntı diye biliyorum.
Bu site güvenilirmiki PlayStation alacam 2-3 yerden buldum biride burdanPazarama Troy kart 500 TL 150 TL kampanyası var
Vontech Ürün linki:
![]()
North Bayou ürün linki:
![]()