🔥İndirim North Bayou / Vontech NB-F80 1096 TL🔥 (Troy Kart

Reaksiyon skoru
52
Pazarama Troy kart 500 TL 150 TL kampanyası var
Ürünü sepete ekleyip kuponu ekliyoruz sonrasında Troy kart İle ödeme yapma şartı ile kod çalışıyor.

Vontech Ürün linki:

North Bayou ürün linki:

Ekler

• IMG_2321.webp
    IMG_2321.webp
    69.8 KB · Hit: 433
Son düzenleme:
Daha geçen gün 1155 aldık .d n11den ne alsak ertesi gün indirimli

Ürünü sepete ekleyip kuponu ekliyoruz sonrasında Troy kart İle ödeme yapma şartı ile kod çalışıyor.

Ürün linki:

Hepsiburada'da 1299 TL. 100 TL kuponla 1199 TL oluyor. Peşin fiyatına 3 taksit var. İlgilenen oraya da bakabilir.

O kadardan bişe olmaz ya hem fiyatı 1246 normalde Troy avanatajı var
Zaten hocam öylesine yazdım, baya güzel bı icat ya kim düşündüyse helal olsun masa açılıyor bel boyun sağlığı artıyor

Yorumlarında biri gelen ürün vontech marka demiş north bayou yazmasına rağmen , test etmişler birebir aynı yazmışlar ama yine de dikkat etmek lazım alt tarafı monitör tutucu gerçi ama dandik malzemeyse fırsat diye monitörden olmayın 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten hocam öylesine yazdım, baya güzel bı icat ya kim düşündüyse helal olsun masa açılıyor bel boyun sağlığı artıyor
Ben geçen hafta indirime girdi diye ikili monitör kolu aldım sırf o yüzden bi monitör daha aldım indirim yüzünden 4k zararla çıktık

Vontech hocam bu nb degil
Ürün ismi Vontech olarak düzelttim fakat Vontech North Bayou yu üreten firmaymış . Şurdaki resimde de görünüyor ama yine de ismi hatalı girmişim akakçeden north bayou diye aratınca bu ürüne attı şimdi iki marka linkini de ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vontech hocam bu nb degil
North Bayou linki de eklendi

Ekler

• IMG_2322.webp
    IMG_2322.webp
    39.4 KB · Hit: 45

ENBABAFİNAL koduyla 150 TL indirim yaptı. Parolapara ile ilk kez alışveriş yaptım. 400 TL+100 TL'de cashback aldım. 650 TL fiyata almış oldum.

Vontech Ürün linki:

North Bayou ürün linki:

Bu site güvenilirmiki PlayStation alacam 2-3 yerden buldum biride burdan

Geri