Neler Yeni

note 10 plus vs s20 karşılaştırma (apple pişmanlıktır)

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
o işlemcilerin arasında ne fark var biraz aydınlatırmısın bilmiyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam apple`ın artı yönleri var fakat bu fiyata göre çok iyi değil bence
Hocam excynos işlemciler çok ısınıyor ayrıca kendini 40 fpse kitliyor samsung amerikaya snapdragonlu s20 satıyor ya da herhangi bir telefonunu snapdragonla satıyor türkiyeye yazılımı kötü ısınan ve kendini 40 fpse kitleyen excynos işlemciye veriyor :/

JustPlayer004

80+ Bronze
XS MAX eskidi hocam, tabii ne kadar eskimiştir bilemem ama iPhone OS çok stabil bir işletim sistemi ve sadece fiyat dolayısıyla bu kadar da şey yapmayın :) Bence Samsung, Apple'in yanında çok tırt kalıyor ama tabii sizin kararınız hocam nasıl isterseniz öyle olsun. Ben Note 10 Plus diyorum bu arada.
XS MAX eskidimi şakamı bu :D

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
tavsiye için teşekkür ederim
8 ve 8 pro Türkiye'de var ama 8t yok yoksa onu önerirdim. Ama 8 de çok iyi bir telefon aşırı büyük değil tek elde o kadar rahatsız etmiyor ekran mükemmel görünüyor ve oxygen is arayüzü aşırı hızlı.

JustPlayer004

80+ Bronze
4 sene biçilen ömrün 3. Senesine bile girmemiş daha 14 çıkana kadar idare etmesi gerekirdi bence.
bence gayet idare eder kendim şuan lg g4 stylus kullanıyorum telefon 6yıllık ona rağmen hala çalışıyor tabii ki sinir krizi geçirtiyor ama 1000tl lik bi telefona göre 6sene gayet iyi ayrıca xs max e gelirsek şuanda iphone 8plus bile hala çok iyi bi telefon ama tabii ki sıfırına okadar verilmez 6 7k minimum

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Çok haklısın bu arada.
Apple adamdır fakat bizim ülkemizde almak çok zor.
Apple çok basic kullanıcı için iyi olabilir ama bu sefer de onlar için gereksiz pahalı mesela Apple in çok iyi işlemcileri var ama kullanacak çok yer yok ama iPad pro lara lafım yok onlar harika. Apple watch da güzel macler güzel değil bence ama basic bir kullanıcı kolay bir şekilde ekosistem oluşturabilir.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Apple çok basic kullanıcı için iyi olabilir ama bu sefer de onlar için gereksiz pahalı mesela Apple in çok iyi işlemcileri var ama kullanacak çok yer yok ama iPad pro lara lafım yok onlar harika. Apple watch da güzel macler güzel değil bence ama basic bir kullanıcı kolay bir şekilde ekosistem oluşturabilir.
Bence öyle değil. Apple’ı zaten kamera konusunda geçebilecek marka yok o konuyu geçiyorum.
Örnek işlemcisi A14 Bionic ilk 5 nm telefon işlemcilerinden biri ve testlerde snapdragon 875’i performans olarak çok büyük farklarla geçiyor.
Tasarımı, dizaynı, yeniliği, işletim sistemi, olarak apple en iyi telefondur.
Apple’ın rakiplerinden geri kaldığı iki nokta ise;
- bataryaları düşük mAh şarjı daha çabuk bitiyor
- Xiaomi gibi F/P telefonları yok.

F/P olayında tüm suçu Apple’a yükleyemeyiz çünkü; iPhone 11 Pro çıkış fiyatı; 999$
iPhone 12 Pro çıkış fiyatı; 999$
Herhangi bir zam yok görüldüğü gibi ama bizim ülkemizde çıkış fiyatları aynı olan telefonun yeni olan modeli çok daha pahalı. Yeni diye vergiyi 2 kat daha sağlam geçiriyorlar, sonra “abi 17K verilmez şahin parası bee” olur tabii.

Son düzenleme:

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bence öyle değil. Apple’ı zaten kamera konusunda geçebilecek marka yok o konuyu geçiyorum.
Örnek işlemcisi A14 Bionic ilk 5 nm telefon işlemcilerinden biri ve testlerde snapdragon 875’i performans olarak çok büyük farklarla geçiyor.
Tasarımı, dizaynı, yeniliği, işletim sistemi, olarak apple en iyi telefondur.
Apple’ın rakiplerinden geri kaldığı iki nokta ise;
- bataryaları düşük mAh şarjı daha çabuk bitiyor
- Xiaomi gibi F/P telefonları yok.

F/P olayında tüm suçu Apple’a yükleyemeyiz çünkü; iPhone 11 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
iPhone 12 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
Herhangi bir zam yok görüldüğü gibi ama bizim ülkemizde çıkış fiyatları aynı olan telefonun yeni olan modeli çok daha pahalı. Yeni diye vergiyi 2 kat daha sağlam geçiriyorlar, sonra “abi 17K verilmez şahin parası bee” olur tabii.
Pro max ler 1k dolardan çıkmıyor bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,717
Üyeler
163,540
Son üye
Caxi
Top Bottom