6 aydır Redmi Note 10 pro 6/128 mavi kullanıyorum. Rengi ve tasarımı çok güzel . Yazılımsal olarak %99.99 memnunum hiç güncelleme yapmadım belirteyim. Pil konusunda 120hz kullanıyorum 7 saate yakın ekran süresi alabiliyorum. Yaklaşık olarak günde 1 kere şarj ediyorum yetiyor.(22saatte bir falan oluyor) 20lerde 30larda ne zaman lazım olursa şarja takar 90-100 aralığında çıkartırım. Artık mobil oyun sıklıkla oynamıyorum. Yeterli ama şunu belirteyim kardeşime de Samsung m52 5g aldırdım. Call of Duty oynarız oynadığımız zaman, işlemci konusunda falan bariz m52 5g önde , oyunu daha hızlı açıyor note10proya göre daha sıkıntısız yüksek grafiklerde oynatıyor . Yazılımda iyi bir sıkıntı yok. Çok fazla telefon kullanmaz yani benim kadar , 1.5-2 günde bir falan şarj ediyor günlük 2.5-3.5 saat ekran süresi alıyor. Eğer 5k bütçeye çıkabilirsen m52 5g öneririm. Wifi-6 5g işlemci gibi özellikleri baya iyi . Samsung yazılımı daha kaliteli bence ama ikiside yazılım açısından güzel buna sen karar ver test edip. Şimdiden hayırlı olsun.