Neler Yeni

note 10s mi note 11 mi almalıyım

Yusuf2655

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
note 10s ve note 11 arasında kaldım note 10s ısınan bir telefon olduğu için oyun fazla oynayan birisiyim note 10s de amoled yanığı olma ihtimali varmı bunun yerine note 11 mi tercih etmeliyim sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve hepsi buradada 6000 liraya note 10s var mor renkli ama satıcı fazla güvenilir mi? bilemiyorum sizce alınabilirmi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit
Bana göre Note 10S daha iyi bir tercih olur. Ayrıca ısınan bir telefon değil, oyunda her telefon ısınıyor. El yakacak düzeyde bir ısınma söz konusu değil yani. HB'den alabilirsiniz.

Yusuf2655

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre Note 10S daha iyi bir tercih olur. Ayrıca ısınan bir telefon değil, oyunda her telefon ısınıyor. El yakacak düzeyde bir ısınma söz konusu değil yani. HB'den alabilirsiniz.
bu konuda sıkıntı yok zaten note 10s tercih edicektim bende ama ısınmasından dolayı amoled yanığı olmasından çekindim biraz

sence neden açıklayabilirmisin
açıklayamam
IMG_20230512_194734_858.jpg

ısınıyo diyosun ozaman 11 al

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
note 10s ve note 11 arasında kaldım note 10s ısınan bir telefon olduğu için oyun fazla oynayan birisiyim note 10s de amoled yanığı olma ihtimali varmı bunun yerine note 11 mi tercih etmeliyim sizce

ve hepsi buradada 6000 liraya note 10s var mor renkli ama satıcı fazla güvenilir mi? bilemiyorum sizce alınabilirmi
Giriş segmentinde Xiaomi önermem hocam bütçenizi arttırın benim görüşüm çünkü ben Xiaomi nin garanti markası olan evofone da stajyer olarak çalışıyorum ve Note 10s her gün bize en az 30 tane geliyordur note 11 de geliyor ama note 10s kadar değil. Benim önerim 2. El Mi 9 al temiz bir tane yada Poco F1 giriş segmenti Xiaomi alacaksan pişman olma ihtimalin biraz fazla

Yusuf2655

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Giriş segmentinde Xiaomi önermem hocam bütçenizi arttırın benim görüşüm çünkü ben Xiaomi nin garanti markası olan evofone da stajyer olarak çalışıyorum ve Note 10s her gün bize en az 30 tane geliyordur note 11 de geliyor ama note 10s kadar değil. Benim önerim 2. El Mi 9 al temiz bir tane yada Poco F1 giriş segmenti Xiaomi alacaksan pişman olma ihtimalin biraz fazla
abicim sağol ama bütçem en fazla 7500 ondan yukarı çıkamaz birde 2.el telefon almayı bende isterim ama 2.el alamam ailem izin vermiyor senin önerdiğin en fazla 7500 olcak şekilde bir telefon varmıdır

abicim sağol ama bütçem en fazla 7500 ondan yukarı çıkamaz birde 2.el telefon almayı bende isterim ama 2.el alamam ailem izin vermiyor senin önerdiğin en fazla 7500 olcak şekilde bir telefon varmıdır kaçakda olmaz 0 olmalı

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
abicim sağol ama bütçem en fazla 7500 ondan yukarı çıkamaz birde 2.el telefon almayı bende isterim ama 2.el alamam ailem izin vermiyor senin önerdiğin en fazla 7500 olcak şekilde bir telefon varmıdır
Kullanım amacın ne olacak kardeşim ona göre önereyim oyun foto v.b

Yusuf2655

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Kullanım amacın ne olacak kardeşim ona göre önereyim oyun foto v.b
genelde dizi izlerim günde 2 3 saat falan oyun oynarım tatilde 4 5 saat e kadar çıkar ekranı güzel olsun arada 1 2 saat sosyal mesyada gezerim beni üzmesin

genelde dizi izlerim günde 2 3 saat falan oyun oynarım tatilde 4 5 saat e kadar çıkar ekranı güzel olsun arada 1 2 saat sosyal mesyada gezerim beni üzmesin
pubg oynarım genelde

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bu konuda sıkıntı yok zaten note 10s tercih edicektim bende ama ısınmasından dolayı amoled yanığı olmasından çekindim biraz
öyle bir şey yok rahatça alabilirsin
note 10s in ekranı mükemmel bir şey

Top Bottom