note 8 pro 2400 tl deger mi

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
note8 proya 2400 tl verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi

note8 proya 2400 TL verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi
Benim şuan kullandığım telefon artık güncelleme gelmemesini göz önüne alırsak bence biraz daha koy 10 falan al derim. İlk çıktığında ben 2400TL ye vatandan almıştım.

Benim şuan kullandığım telefon artık güncelleme gelmemesini göz önüne alırsak bence biraz daha koy 10 falan al derim. İlk çıktığında ben 2400TL ye vatandan almıştım.
1 lira dahi koyamam hocam bunun yerine baska bisey onerir misjniz peki

note8 proya 2400 TL verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi
2. El note 8 pro tavsiye etmem o telefonun zaten bir süre sonra oyun performansı kötüleşiyor. Mediatek İşlemci klasiği.

1 lira dahi koyamam hocam bunun yerine baska bisey onerir misjniz peki
Yani o segmentte şuan pekte note 8pro yakın cihaz olmadığıından o zaman onu almanı öneririm tabi diğer arkadaşların bildiği varsa yazarlar ama ben tavsiye ederim oyun ve hız konusunda. Sonuçta bu cihazda kullanılan kamera ve işlemci hiçbir cihazda kullanılmadı kullanılmayacak bu cihaza özel bir şey siz bilirsiniz ben memnunum 4 senedir kullanıyorum.

2. El note 8 pro tavsiye etmem o telefonun zaten bir süre sonra oyun performansı kötüleşiyor. Mediatek İşlemci klasiği.
ne onerirsiniz bu butcede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani o segmentte şuan pekte note 8pro yakın cihaz olmadığıından o zaman onu almanı öneririm tabi diğer arkadaşların bildiği varsa yazarlar ama ben tavsiye ederim oyun ve hız konusunda. Sonuçta bu cihazda kullanılan kamera ve işlemci hiçbir cihazda kullanılmadı kullanılmayacak bu cihaza özel bir şey siz bilirsiniz ben memnunum 4 senedir kullanıyorum.
guncelleme gelmemesi bir eksikli midir

ne onerirsiniz bu butcede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

guncelleme gelmemesi bir eksikli midir
Yani belirli bir zamandan sonra sistem yenilenmediği için gleişen oyunlar ve programların gerisinde kalmaya başlar bu dediğim de en az bi 4-5 yılı var

kararsiz kaldim aslinda ya
İhtiyacın varsa ve başka bir cihaz bulamadıysan bence çokta düşünme al derim ama daha zaman varsa acil ihtiyacın yoksa bekle bak öyle al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,685
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri